U bent hier: Home / Analyse / 2016 / December

December

Sub-archives

22-12-2016

Ahmed Marcouch is Jihadist

by De Gewone Man — last modified 22-12-2016 22:30
Opgeslagen onder:

Jaren geleden toen Ahmed Marcouch stadsdeelvoorzitter was van Amsterdam Slotervaart is aan zijn bureau in zijn kamer in het kantoor van het stadsdeel uitgelegd dat de oplopende spanningen in de samenleving het gevolg zijn van door de PvdA ondersteund georganiseerd terrorisme. Nu is Ahmed Marcouch namens de PvdA lid van de Tweede Kamer en wil hij een interventie team tegen Jihadisme.

Het eerste wat dit interventie team doen moet is alle politiek ambtsdragers sinds het laatste Paarse kabinet vervolgen voor betrokkenheid bij de voortbouwende volkerenmoord op de Semieten. Dat meeste mensen niet weten dat de illegale oorlog in Irak voortbouwt op de volkerenmoord op de Europese Joden is het gevolg van terrorisme gerelateerd bedrog van Nederlandse politici in samenwerking met journalisten.

De gewapende strijd van islamieten tegen het Westen is het gevolg van de illegale oorlogen en massamoorden van het Westen in moslimlanden zoals Afghanistan, Libië, Syrië, Irak en straks ook Iran. Door bedrog van politici en journalisten zijn meeste mensen er niet mee bekend dat de aanslagen in de VS 11 september 2001 niet door de vermeende islamitische terroristen kunnen zijn begaan omdat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort.

Ahmed Marcouch heeft LTS gedaan, is opsporingsambtenaar van politie geweest, heeft 2e graad lerarenopleiding in f*cking maatschappijleer en is nooit op de gedachte gekomen dat wat er in de Mainstream media beweerd wordt over 9/11 gewoon niet kan omdat de staande universele wetten van de natuurkunde zich verzetten tegen de officiële verklaring. Nu wil Ahmed Marcouch een team tegen Jihadisme terwijl hij jaren geleden reeds zijn lidmaatschap van de PvdA had moeten opzeggen omdat het door deelname van de partij aan het kabinet Balkenende tevens deelneemt aan de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide van Bush, Balkenende en Blair in Irak.

In het algemeen valt er met leden van de PvdA niet te praten over het terrorisme van de westerse politiek in Moslimlanden. Snel wordt het gesprek ongemakkelijk en vertoont het lid van de PvdA hooghartig gedrag alsof politiek een hogere kunst is en geen ernstige ziekte. Het lid van de PvdA doet dan alsof de definitie van terrorisme afhangt van aan welke kant men staat en geen geobjectiveerde betekenis in strafrecht bezit. Achmed Marchouch nam als stadsdeelvoorzitter al deel aan de genocide die hij nu als Kamerlid namens de PvdA ondersteunt.

Als Kamerlid voor de PvdA is hij vooralsnog niet te vervolgen voor zijn betrokkenheid bij oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden omdat artikel 119 van de grondwet en misslagen bij de Hoge Raad daar een stokje voor steken. In 2010 heeft de Hoge Raad bepaalt dat Nederlandse politiek ambtsdragers niet vervolgd kunnen worden voor genocide omdat genocide een ambtsmisdrijf zou zijn. In de pers is geen aandacht geven aan deze evidente misslag die vergaande consequenties heeft omdat genocide daardoor welhaast niet te vervolgen is want genocide is een misdrijf wat veelal met actieve of passieve betrokkenheid van ambtenaren en/of misbruik van 'state machinery' wordt begaan (bron: r.o.2.9 ECLI:NL:PHR:2010:BO0198).

Artikel 119 van de Grondwet is niet van toepassing op ambtenaren die niet deelnemen aan een Hoog College van Staat. Daarmee is meteen gezegd dat Achmed Marchouch het zichzelf moeilijk heeft gemaakt door de boodschap aan zijn bureau in het kantoor van Stadsdeel Slotervaart jaren geleden kennelijk te negeren en als politicus vol te gaan voor de terroristische leugens en het schandalige bedrog wat de Nederlandse politiek innig samenwerkend met de Nederlandse journalistiek de Nederlandse burger duurzaam door de strot duwt.

03-12-2016

Jan Dijkgraaf en GeenPeil

by De Gewone Man — last modified 03-12-2016 12:15
Opgeslagen onder:

Nu Jan Dijkgraaf zich namens GeenPeil verkiesbaar stelt voor de Tweede Kamer schaart hij zich ook achter het referendumbedrog en overige misdrijven van GeenPeil. Vorig jaar al is voor iedereen kenbaar bezwaar gemaakt tegen de uitslag van het Oekraïnereferendum omdat GeenPeil de verklaringen heeft laten afleggen op GeenPeil.nl en onbevoegd namens kiesgerechtigden zelf gedrukte ondersteuningsverklaringen inleverde.

De klacht bij de Raad van State is niet ontvankelijk verklaard. De klachten zijn inhoudelijk niet behandeld. Daarom is er aangifte gedaan tegen GeenPeil in verband met referendumbedrog. Het dossier ligt wegens complexiteit op het bureau van het functioneel parket. Het complexe onderdeel wellicht is dat het referendumbedrog van GeenPeil in samenhang gezien moet worden met een groot aantal andere misdrijven zoals betrokkenheid bij terrorisme en internationale misdrijven. Dat zijn de kwesties die middels klaagschriften bij het Hof aan de orde zijn gesteld. 

Jan Dijkgraaf was hoofdredacteur van opinieblad HP/de Tijd. HP/de Tijd heeft ook lacherig gereageerd op terroristenvangen.nl. HP/de Tijd, Elsevier, Telegraaf, GeenStijl, Volkskrant, Ad, Trouw. Het zijn allemaal journalistieke producties van personen die veelal zijn afgestudeerd aan een school voor de journalistiek. Journalistiek impliceert in ieder geval enige vorm van waarheidsvinding. Leugens verkondigen als journalist in veel gelezen uitgaven kan een misdrijf zijn. Journalisten die anno 2016 nog beweren dat de torens van de Twin Towers door de vliegtuigen zijn ingestort nemen deel aan deze misdrijven. 

In dat verband is het relevant dat de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust bedacht blijken te zijn door prominente journalisten en vooraanstaande schrijvers en dat zij zijn geholpen bij verspreiding van de plannen door journalisten van de Telegraaf en het Nieuw Israëlitisch Weekblad en dat na de oorlog journalisten van juist deze werkgevers en de Zionisten jacht maken op personen met Joodse achtergrond die openbaren dat journalisten en Zionisten de initiatiefnemers zijn van de genocide van 1940-1945 op Joodse leden van de familie

Jan Dijkgraaf als vooraanstaand leugenjournalist van de Telegraaf-familie zal nu naar voorbeeld van de journalisten die de Holocaust bedacht hebben zijn sporen in de politiek nalaten en ambtelijk de voortbouwende Holocaust van de journalisten en Zionisten ondersteunen. Ook een aspect aan de Holocaust waar de Nederlandse leugenjournalistiek aan voorbij gaat is dat het geen voltooid misdrijf is. De journalisten en Zionisten die de Holocaust van 1940-1945 bedacht hebben zijn ook de kwartiermakers van de Holocaust die in de toekomst plaatsvindt om de wereld daadwerkelijk vrij te maken van Joden en de financiers van de terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders wereldmacht te laten grijpen.