U bent hier: Home / Bijsluiter bij Lodewijk Asscher

Bijsluiter bij Lodewijk Asscher

by De Gewone Man — last modified 17-10-2016 17:35
Opgeslagen onder:

Politici en partijen zouden verplicht bijsluiters moeten leveren met informatie over kandidaten leiders die zich verkiesbaar stellen. Neem Lodewijk Asscher bijvoorbeeld. De favoriete schoonzoon. Weinig mensen weten dat de achtergrond van Lodewijk Asscher Nazi-achtig is. Lodewijk Asscher is één van de vooraanstaande personen die gezien de geschiedenis van zijn familie ermee bekend moet zijn dat de helden van Geert Wilders de initiatiefnemers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945.

De overgrootvader van Lodewijk Asscher was Abraham Asscher. Abraham Asscher was voorzitter van de Joodsche Raad. Dat 'de Joodsche Raad' een handelsnaam was van de terroristische organisatie van de helden van Wilders weet de familie Asscher. Lodewijk Asscher is een man die ervoor doorgaat Joods te zijn of een Joodse achtergrond te bezitten. Nederland heeft regelmatig Joden in het bestuur. Amsterdam zonder Joodse burgemeester is moeilijk voor te stellen.

Joden nemen ook aan het landsbestuur deel. Voorts zijn Joden vervolgd in 1940-1945. Tevens zijn afgelopen jaren door het internet authentieke documenten opgedoken die klip en klaar bewijzen dat wat iedereen onderwezen krijgt op school over de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust keiharde leugens zijn van zij die na de oorlog verhelen dat de helden van Wilders en hun volgers de initiatiefnemers zijn. Lodewijk Asscher behoort tot de groep verhelers die willens en wetens wegkijkt van de Nazi-feiten van de helden van Wilders.

De Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 zijn projecten van families met dezelfde achtergrond als Lodewijk Asscher. Deze achtergrond kan niet Joods genoemd worden omdat bijpassende gedachtegoed de Drie Eden niet handhaaft. De holocaust-beweging van de helden van Wilders waaraan de overgrootvader van Lodewijk Asscher in zijn rol van voorzitter van de Joodsche Raad deelnam, beoogde in 1896 reeds de bulk van Joden uit Europa te verdrijven en de vrijgekomen arbeidsplaatsen door christenen te laten invullen en zich anderszins te verrijken aan de Exodus.

Industrieel opgezette operatie die te Basel 29-31 augustus 1897 officieel van start is gegaan onder voorzitterschap van Theodor Herzl. Herzl, Hitler, Eichmann, Goebbels, Geert Wilders, Lodewijk Asscher en overigens Jan Roos zijn van dezelfde club. Ieder in een eigen rol. Wat overigens betekent dat het niet uitmaakt op wie gestemd wordt. Ondanks dat Lodewijk Asscher academisch is opgeleid heeft hij in geen van zijn bestuurlijke rollen ruchtbaarheid gegeven aan het feit dat de Nederlandse politiek sinds Balkenende I van links tot rechts betrokken is bij oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide met kennis van de feiten.

Pogingen zijn gedaan PvdA ministers te laten vervolgen voor hun actuele betrokkenheid bij overigens welhaast industriële genocide op Semieten in Irak. Dit is afgeketst op de beslissing van de Hoge Raad van 03 december 2010 waarin het bepaalt dat door politiek ambtsdragers begane genocide een ambtsmisdrijf is.  Compleet bizarre uitspraak omdat 20 november 2000 de rechtspraak in de zaak tegen Bouterse geaccepteerd heeft  dat de verantwoordelijken voor foltering persoonlijk strafrechtelijk aansprakelijk gesteld kunnen worden. Genocide is minstens zo erg misdrijf als folteren.

Lodewijk Asscher kijkt ervan weg omdat anders voor iedereen zicht komt op de feiten die bewijzen dat de achtergrond van Lodewijk Asscher anders is dan meeste mensen denken en zijn criminele oogmerk opvalt. Lodewijk Asscher heeft indertijd de leukste Moskee van de Wereld laten ontruimen omdat dit paste bij het bevredigen van zijn ego als locoburgemeester van de hoofdstad. Lodewijk Asscher is politicus met Nazi-achtige achtergrond en bloed van Semieten aan zijn handen.

Share |

Permalinks