U bent hier: Home / #BeterGEEN Ton van Haperen

#BeterGEEN Ton van Haperen

by De Gewone Man — last modified 30-10-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Als gewone man is best even grinniken bij zoveel onnozelheid van Ton van Haperen van NLBeter die zich nota bene onderwijs-expert noemt. Deze expert wil dat kinderen weer wat leren op school. Wie is het die niets leert? In het onderwijs wordt kinderen verteld dat zwarte kracht bestaat en dat de wetten van Newton gelden en dat de soortelijke massa van aluminium veel kleiner is dan dat van staal. In de grote mensenwereld doet #NLBeter alsof het normaal is dat de Mainstream media en politiek nog altijd het officiële verhaal gelooft over de aanslagen in de VS 11 september 2001.

In het onderwijs krijgen kinderen ook het immuunsysteem te leren. Daarbij wordt de leerlingen onderwezen dat mensen in hun lichaam witte bloedlichaampjes hebben die als een heus leger ongewenste indringers zoals virussen bestrijden.

In de grote mensenwereld van #NLBeter zijn er experts die beweren dat wanneer zij met een PCR-test een stukje RNA hebben gevonden ze daarmee objectief bewijzen dat de personen bij wie dat is ontdekt zijn besmet met het virus Sars-cov-2. En ziek zijn.

Onderwijs-expert Ton van Haperen kan onmiddellijk zelf beginnen met onderwijzen door een site te beginnen en daarop zijn kennis te delen met de rest van de wereld. Nee, meneer wil de regie. De onderwijs-expert van #NLbeter weet het allemaal veel beter dan de gewone man die eenvoudig aan de communicatie van #NLBeter ziet dat Nederland beter af is zonder Ton van Haperen. Stelt u zich eens voor zeg. Ton van Haperen is nu al niks zeggend. Moet hij dan in de politiek de regie hebben over wat kinderen leren op school? #BeterNIET!

Share |

Permalinks