U bent hier: Home / Held Thierry Baudet initiator Endlösung

Held Thierry Baudet initiator Endlösung

by De Gewone Man — last modified 04-11-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Onder andere advocaat Sidney Smeets van Spong advocaten maakt zich in de sociale media druk om het vermeende rechts-extremisme van Forum voor Democratie. Nummer zeven op de lijst is ene Frederik Jansen die de Holocaust zou ontkennen en enthousiast zou zijn over het economische beleid van de Nazi’s. FvD steunt Israël en maakt zich zorgen om het toenemend antisemitisme in Europa. Thierry Baudet is historicus. Dat is een geschiedkundige. Iemand die kennis bezit van het verleden.

 In het verleden hebben zich feiten en omstandigheden voorgedaan waarvan meeste mensen stellen en beweren dat ze het nooit meer willen. Dit gaat dan over de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. Deze vervolging wordt ook Holocaust of Shoah genoemd. In de bibliotheken van de faculteiten geschiedenis in Nederland, de wereld en Europa staan documenten waaruit in een oogopslag blijkt dat de held van Thierry Baudet de man is die de Endlösung heeft bedacht. Meeste mensen denken dat Hitler of Eichmann of een van die andere engnekken op de idee is gekomen de Joden uit te roeien. Zij waren de Bereidwillige Beulen.

De Holocaust is de idee van en voorbereid door journalisten en hun media. Zoals de Telegraaf. En andere prominente kranten in de wereld. Al in 1900 wist deze beweging dat het zes miljoen Joden zou offeren voor land in Palestina. De personen die zich bewust schuldig hebben gemaakt aan het voorbereiden van de Holocaust hebben hun wandelgangen en doelstellingen gedetailleerd genoteerd en gepubliceerd. De idee voor de Holocaust en de bijpassende bedreigingen dat wie zich verzet op bruut geweld kan rekenen zijn al in 1922 schriftelijk onder synagoges verspreid door de Zionisten. De letters ZI in de tekens NAZI staan voor Zionisme. De Nazi’s zijn de fusie tussen de Nationaal Socialisten en de Zionisten.

De bewijzen daarvan worden opzettelijk onder de pet gehouden door geschiedkundigen en journalisten en hun media, en daardoor weet niemand dat de beweging van de held van Thierry Baudet vandaag waar iedereen bij staat de volgende Holocaust voorbereidt die zal plaatsvinden op de Bergen van Israël. Thierry Baudet heeft geleerd met een lage stem te praten als hij het publiek meedeelt dat zijn partij Israël steunt. De Joden hebben een andere relatie met Israël. Als eerste voelen de Joden zich aangesproken als iemand het over Israël heeft want Israël is sinds oudsher (5.500+ jaar) de naam van de Joden. Met Israël worden de Joodsche menschen bedoeld. Israël is het door Gd gegeven onderscheidingsteken van de Joden. Zij die daarmee een Natie of land onderscheiden zijn gettomanager! Als tweede is Palestina heilig voor de Joden.

Wat betreft de Holocaust is het zeer ongepast de Holocaust een Holocaust te noemen. Dit betekent namelijk dat de Joden zich vrijwillig hebben geofferd in de gaskamers van de kampen van de onderneming van de patroon van de held van Thierry Baudet. Dit is moeilijk voor te stellen. De Joden zijn gedwongen. Ze wilde helemaal niet. Daarom ook dat de Joden de tekens Shoah gebruiken om die catastrofe aan te duiden. Dan wat betreft de aantallen. De Zionisten en hun media hebben exact zes miljoen Joden willen offeren. Daarom ook de nauwkeurige registraties. Zes miljoen is in ogen van sommige psychopaten het perfecte getal.

Iedereen wordt helemaal de moeder bedrogen in verband met de Holocaust. Dit is bedoeld om de voorbereidingen op de volgende Holocaust ongestoord te laten plaatsvinden. Zoals de verkiezing van Thierry Baudet. Of de Coronacrisis. Omdat Thierry Baudet een onvoldoende verdient voor geschiedenis en zich toch historicus noemt zien en begrijpen meeste mensen niet dat de Coronacrisis onderdeel is van de voorbereidingen op de volgende Holocaust. En dat er in verband met het Coronavirus en Covid net zulke zieke streken worden uitgehaald als door doctor Mengele in Auschwitz!

Share |

Permalinks