U bent hier: Home / Aandacht voor Geert Wilders

Aandacht voor Geert Wilders

by De Gewone Man — last modified 14-11-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Het is tijd aandacht te hebben voor Geert Wilders. Geert Wilders is niet wat hij zegt. Hij heeft twee helden die hij nadrukkelijk noemt bij en tijdens bepaalde gelegenheden. Dat zijn de journalisten Theodor Herzl en Ze’ev Jabotinsky. Theodor Herzl wordt gezien als de founding father van Israël en is het creatieve brein van de Endlösung. Ze’ev Jabotinsky was tot 1940 militair leider van de door Herzl te Basel in 1897 opgerichte statelijk acterende beweging. Ze’ev Jabotinsky is de schrijver van het boek the War And The Jews.

Theodor Herzl heeft in zijn dagboeken gedetailleerd zijn voorbereidingen genoteerd die hij heeft getroffen voor het laten plaatsvinden van de Holocaust. Uit die dagboeken blijkt dat Theodor Herzl zichzelf geweldig vindt in verband met zijn idee voor de Endlösung. En dat hij toen wist dat het ongeveer een jaar of veertig zou duren voordat de rest er zich van bewust werd. De Telegraaf wist al in 1922 van de plannen want toen zijn de opschrift gestelde voorbereidingen op de Holocaust bij en tijdens een feestelijke gelegenheid in et Amsterdamse Concertgebouw aan betrokken Telegraafmedewerker overgedragen.

De helden van Wilders zijn de grote enablers, de initiators van de Holocaust. Dat plaats het werk van Geert Wilders in iets ander daglicht dan uit de reguliere journalistiek kan blijken. Niet verwonderlijk want de beweging van de helden van Geert Wilders is een beweging van journalisten en hun media die het doel bezit wereldmacht om te wentelen en in handen te geven van the Doge van de beweging van de held van Geert Wilders. Dat is de leider van een syndicaat van industriëlen die tevens de grote UBO van de Holocaust is.

Share |

Permalinks