U bent hier: Home / Doodstraf voor SGP

Doodstraf voor SGP

by De Gewone Man — last modified 16-11-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Best gek dat een partij waarvan de leden de grootste kans maken op de doodstraf in verband met hun oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Irak, pleit voor herinvoering van de doodstraf. Op de ene of andere manier lijkt de Christenheid te veronderstellen dat het moralistisch en anderszins ver verheven staat boven de Maffia. Dat is niet het geval. Leden van de zogenaamd Christelijke partijen in Nederland begaan de zwaarste misdrijven denkbaar, misbruik makend van macht gelegenheid en middelen. Strak in het pak, de haartjes netjes gekamd en ABN articulerend vergast de Christenheid de mensheid op de hel op aarde.

De Eind Tijd en de Apocalyps zijn de natte droom van zogenaamde Christenen in de politiek. Deze wappies geloven dat er een periode bestaan zal waarin het heel erg slecht gaat met alles en iedereen en dat daarna De Verlosser verschijnt en het goed wordt gescheiden van het kwaad. De mafkezen van de Christenheid geloven ook dat Jezus Christus voor onze zonden is gestorven. Stelt u zich eens voor. Jezus Christus is de Zoon van Gd. Geofferd door Hem om ons te verlossen van onze zonden. Kennelijk is Onze Lieve Heer op het achterhoofd gevallen. Wie offert nou zijn zoon om anderen van hun zonden te verlossen.

Het toeval wil dat in de Bijbel de Profeet Jezus Christus verwijzend naar Jona voorspelt dat hij niet zal sterven. Met voorspellingen van Profeten in de Bijbel is het aldus gesteld dat deze uitkomen. Altijd. Na zijn zogenaamde dood verschijnt Jezus Christus in vlees en bloed voor zijn volgers die verschrikt van angst en vrees denken een geest te zien. Deze volgers zijn de Apostelen die door de Christenheid worden nagepraat terwijl de echte Christen naar de Profeten luistert en hen volgt. Het staat woordelijk in de Bijbel dat het geloof van de SGP geen enkele grondslag heeft in Het Woord. De leden van de SGP zijn bij hun partij het slechtst af.

Share |

Permalinks