U bent hier: Home / Mordechay Krispijn gecontroleerde oppositie

Mordechay Krispijn gecontroleerde oppositie

by De Gewone Man — last modified 02-12-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Hilfe! Mordechay Krispijn van Viruswaarheid gaat de politiek in voor de partij waarvan zijn vrouwtje de voorzitter is. Nu vindt hij het tijd. Niet vreemd want Bas Philippini is tweede man en straks gaat die er met zijn prooi vandoor. Vrij en Sociaal heet zijn partij. Laat ze links liggen. Die kwasten verraden iedereen al vanaf het begin van de crisis. Eindeloos veel rechtszaken die ze doelbewust verliezen en waarbij ze het kennelijk opzettelijk moeilijk maken voor anderen om de pandemie van het virus te bezweren.

De hele club van Viruswaarheid die nu via Vrij en Sociaal aan de verkiezingen deelneemt heeft het steeds over de feiten die niet belangrijk zijn. De mondkapjes. De anderhalve meter. Het recht om een feestje te vieren.

Het enige wat echt van belang is in verband met Corona is dat er gewoon goedkope goedwerkende geneesmiddelen bestaan die 15 Euro kosten per kuur en vrijwel 100% kans geven op genezing binnen vijf dagen. Die vaccins zijn helemaal niet nodig. Op de IC liggen ook niet. Die hele viruswaanzinnige club communiceert dat geen enkele keer. Zo nu en dan wordt het terloops genoemd. En het betrekt de huisarts die het recept heeft in een kort geding tegen YouTube wat wordt verloren waardoor het verhaal over de succesvolle veilige en goedkope geneesmiddelen onvoldoende de wereld in wordt geholpen.

De lieden van Viruswaarheid zijn vanaf het begin op de hoogte gebracht van wat er speelt allemaal en dat het verstandig is een bepaalde professionele werkwijze te kiezen omdat de vorm waarmee georganiseerde misdaad bij de Overheid bestreden wordt dwingend is. Die jurist Jeroen Pols van Viruswaarheid kan dat allemaal weten want hij is cum laude afgestudeerd op strafrecht. Viruswaarheid wil de waarheid niet vertellen omdat ze denken dat het publiek het niet aankan. Hebben ze letterlijk gezegd. Meerdere keren. Viruswaarheid heeft niks anders gedaan dan de oplossing voor bestrijding van de pandemie van het virus uitstellen. Die Mordechay Krispijn houdt ook al bijna een jaar lang steeds het zelfde ingestudeerde NLP verkoop praatje wanneer hij kritiek krijgt op zijn gepruts. Die Morry vindt dat hij het in de politiek heel wat beter zal doen dan andere Kamerleden. De man bakt er nu al niks van. Hij heeft helemaal niks bereikt.

Share |

Permalinks