U bent hier: Home / De misdrijven van Geert Wilders

De misdrijven van Geert Wilders

by De Gewone Man — last modified 08-12-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Geert Wilders dient gezien te worden als dader van de aanslag te Afghanistan 18 april 2008 waarbij de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS zijn gesneuveld. Twee anderen zijn zwaargewond geraakt. Geert Wilders is daarbij geholpen door wijlen arabist Hans Jansen en Mainstream journalisten en hun media. Onder andere GeenStijl heeft het nog altijd over “eindelijk maakt FITNA slachtoffers”. Dat Geert Wilders nog vrij rondt loopt komt omdat onderdelen van de Staat der Nederlanden met terrorisme worden bedreigd om de Blonde Geit ongemoeid te laten.

De beweging die bedreigt om Geert Wilders straffeloos zijn gang te laten gaan is opgericht te Basel 1897 door de bekende Oostenrijkse journalist en atheist Theodor Herzl. Theodor Herzl is de held van Geert Wilders. En de man die de  final solution of the jewish question met treinen, deportaties, slavernij en kampen en al op de internationale agenda heeft gezet. De beweging van de held van Geert Wilders is de grote initiator van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Dat juist GeenStijl de grootste helper is van Geert Wilders wordt eenvoudig verklaard door het feit dat GS een product is van de Telegraaf.

Wie bij en tijdens de verkiezingen van 2021 de stem uitbrengt op Geert Wilders stemt op de man die de grote daders van het bombardement op Rotterdam als zijn helden ziet. Die stemt op de persoon die schuldig is aan aanslagen tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten. Een stem op Geert Wilders is een stem op de beweging die as we speak de volgende Holocaust voorbereidt. Een stem op Geert Wilders is een stem voor de man die bij en tijdens gewapend conflict in Moslimlanden zijn vrije meningsuiting bewust misbruikt om de gewapende en gewelddadige Jihad uit te lokken tot agressie tegen Nederland en bondgenoten.

Foto vmvklu.

Share |

Permalinks