U bent hier: Home / Jaap van Dissel gijzelt Kabinet

Jaap van Dissel gijzelt Kabinet

by De Gewone Man — last modified 14-12-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Het corrupte Algemeen Dagblad laat zondag 13 december 2020 goed zien dat het Kabinet is gegijzeld door Jaap van Dissel. Het Catshuisberaad wordt bijgepraat over de Coronacrisis door RIVM-directeur Jaap van Dissel waarna strenge maatregelen worden aangekondigd. De Coronacrisis duurt inmiddels 9 maanden. Via de sociale media heeft het RIVM en Jaap van Dissel een stortvloed aan objectieve informatie ontvangen waaruit evident blijkt dat het Kabinet door het RIVM onwetend wordt gehouden over de oplossing voor bestrijding van de pandemie van het virus.

Het meest belangrijke voor het Kabinet om te weten in verband met het Coronacrisis is dat er geneesmiddelen bestaan die snel, veilig, goed en goedkoop de pandemie van het virus bestrijden.

En dat het RIVM waaronder begrepen Jaap van Dissel de burgers onrechtmatig afhoudt van deze geneesmiddelen. Het RIVM wordt daarbij geholpen door de grote groep aan Mainstream journalisten en hun media, de leden van de Nederlandse Vereniging van Journalisten. Bovendien moet het inmiddels ook Jaap van Dissel duidelijk zijn dat Sars-cov-2 een computervirus is. Het is voorspeld middels computermodellen en nog niet volgens de Gouden Standaard geïdentificeerd in de echte mensenwereld.

Dat de rechtspraak recent de vorderingen van Viruswaarheid heeft afgewezen in verband met de PCR-test betekent niet dat er geen sprake is van PCR-test-bedrog.  RIVM directeur Jaap van Dissel wentelt zich in leugens en bedrog en haalt daarmee het fundament onder de samenleving vandaan. Bovendien bewerkstelligt hij wantrouwen in het Kabinet, Parlement en autoriteiten anderszins. Door het onrechtmatige werk van het RIVM ontstaan er spanningen in de samenleving, komen bevolkingsgroepen tegenover elkaar te staan en is de basis gelegd voor intrinsiek conflictueuze tweedelingen.

Share |

Permalinks