U bent hier: Home / Massamoord van het CDA

Massamoord van het CDA

by De Gewone Man — last modified 30-12-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Het is officieel. Afgelopen jaar zijn 13.000 Nederlanders gestorven aan Covid19. De minister die de geneesmiddelen kwakzalverij noemt die de pandemie van het virus Sars-cov-2 snel, veilig, goed en goedkoop bestrijden is Hugo de Jonge van het CDA. Het was te verwachten. De partij die christelijk sociaal denkend achter George Bush stond om politiek en niet militair in te stemmen met de oorlog zonder geldige reden in Irak kan niks goeds brengen. Ze zijn nogal zelfgenoegzaam bij het CDA terwijl het CDA aan de verkeerde kant staat van de geschiedenis en meer dan dat. Het lijkt zelfs een agenda uit te voeren wat is gericht op de vernietiging van groepen mensen.

Het meest bizarre aan de gehele Coronacrisis is dat er geen bewijs bestaat van het bestaan van het virus Sars-cov-2. En dat niemand zich daarvan iets aantrekt. Sterker er bestaat  objectief bewijs geleverd door virologe Marion Koopmans van het OMT waaruit blijkt dat het virus Sars-cov-2 'man made' is want ze schrijft dat de werkwijze voor bestrijding van de pandemie van het virus is gebaseerd op synthetisch RNA.

Bij het CDA kunnen ze niet lezen. En hebben ze niks bijgeleerd sinds de pre-history. Het CDA is een partij van kortzichtigen die niet het fatsoen bezitten om gewoon respect te hebben voor feiten, de mensheid en de Staat. Dat het CDA niet voortgaand wordt afgekeurd door iedereen is krankzinnig. Misschien wel de meest misdadige club van Nederland is een vereniging op zogenaamd Christelijke grondslag wat zich CDA noemt.

Ook Bijbels gezien is het zorgelijk dat personen van de Christenheid zo veel ruimte krijgen in de politiek en het bestuur. Meeste mensen weten niet zo goed hoe het zit met de Christenen en de Bijbel. Dit komt omdat de zogenaamd Christelijke wereld in West Europa sinds den beginnen van de Kerk is geleid door Satan persoonlijk. De Duivel is de baas in de kerk in Europa. Dat is makkelijk te zien. Lucifer gebruikt personen en organisaties om zijn doel te bereiken. En list en bedrog om zieltjes te winnen. Zo vertelt de kerk het verhaal van de kruisigingsdood van Jezus Christus. Hij zou zijn geofferd ter verlossing van de zondige mensheid. De Bijbel laat een diametraal ander beeld zien van de kruisiging en bewijst objectief keihard in alle vertalingen dat Jezus Christus helemaal niet is gestorven.

Share |

Permalinks