U bent hier: Home / Veel erger met Gideon van Meijeren

Veel erger met Gideon van Meijeren

by De Gewone Man — last modified 18-09-2023 03:00
Opgeslagen onder:

Het is veel erger met politicus Gideon van Meijeren dan iedereen denkt. Zijn strafvervolging voor opruien en dronken rijden is niets vergeleken met de terreurdaden die hij medepleegt. Gideon van Meijeren zit in bestuurlijke commissies tegenover de persoon die hij verdenkt van coronabedrog, en Gideon van Meijeren doet niet wat hij in zo'n geval behoort te doen. Dat het coronabedrog een vorm van terrorisme is, wordt ook betoogd door degene die het coronatribunaal voorbereidt.

Overal ter wereld is er niemand die gewoon doet wat er gedaan moet worden in verband met het coronabedrog, en dat is goed met feiten onderbouwde aangifte doen bij de politie, want iedereen die kennis heeft van deze vorm van bedrog is wettelijk verplicht aangifte te doen, omdat dat in het Wetboek van Strafvordering staat.

Dat Gideon van Meijeren concludeert dat de democratie niet functioneert, is zijn schuld, want hij handhaaft niet de democratische wet. Gideon van Meijeren gaat met een hele of halve zwelling in zijn broekje demonstreren bij de voorleesmiddag van een 'drag queen' en vergeet naar het politiebureau te gaan om aangifte te doen van de misdrijven waarvan hij Jaap van D. verdenkt.


>Jaap van D. is een gewone ambtenaar. Artikel 119 van de Grondwet is niet op hem van toepassing. Er geldt geen eigenlijke of oneigenlijke immuniteit voor deze ambtenaar, dus niets staat zijn strafvervolging in de weg indien hij daadwerkelijk de misdrijven pleegt waarvan Gideon van Meijeren hem verdenkt.<p>

Dat Gideon van Meijeren geen aangifte doet, is onderdeel van zijn 'live action roleplay' en zijn bijdrage aan de volledige realisatie van de doelen van de terroristische beweging die achter de coronacrisis zit.

Door een karikatuur te maken van de democratie en zelf de regels ervan niet te handhaven en deze actief te ondermijnen in het belang van de kwaadaardige elite waartegen Forum voor Democratie zegt te strijden, heeft Gideon van Meijeren schuld aan de coronacrisis.

Het ondermijnen van de democratie door zelf de regels van de democratie die op hem van toepassing zijn actief niet te handhaven en daardoor medeplichtig te zijn aan de terroristische coronacrisis, is waarin Gideon van Meijeren uitblinkt.

Share |

Permalinks