U bent hier: Home / Geert Wilders deelnemer aanslagen 9/11

Geert Wilders deelnemer aanslagen 9/11

by De Gewone Man — last modified 25-09-2023 03:00
Opgeslagen onder:

Politici zoals Geert Wilders die na 21 jaar en alles wat er is gepubliceerd nog altijd menen dat het officiële verhaal over de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 de waarheid is, zijn deelnemers aan die aanslagen. Het is gewoon uit het hoofd en op het oog uit te rekenen dat de mainstream versie van die gebeurtenis met geen mogelijkheid de waarheid kan zijn. Wet van behoud van energie, actie is tegenovergestelde reactie, soortelijke massa van staal en alluminium zijn allemaal vaststaande natuurkunde-feiten die objectief bewijzen dat wat politicus Thierry Baudet stelt en beweert over dat ‘event’ de waarheid is.

Geert Wilders deelnemer aanslagen 9/11  Geert Wilders kan ook gewoon even kijken op de website en het YouTube-kanaal van Architects & Engineers for 9/11 Truth. Architecten en Engineers zijn personen die dagelijks beroepshalve Twin Towers ontwerpen en bouwen. De nieuwe Twin Towers zijn ook ontworpen en gebouwd door Architecten en Engineers. Wanneer stalen gebouwen zoals de Twin Towers met welhaast de valsnelheid loodrecht in het eigen fundament instorten na een inslag met een passagiersvliegtuig kan en mag gesteld worden dat de Architecten en Engineers die deze gebouwen hebben ontwikkeld, een zeer slechte prestatie hebben geleverd. Ook moeten er dan internationaal grote zorgen bestaan om stalen gebouwen omdat die blijkbaar na een brand pardoes volledig tot en met de begane grond kunnen instorten.

De Torens van de Twin Towers zijn overigens bijna volledig opgegaan in stof. Ze zijn ‘dustified’. De immense stalenbalken waarmee de torens van de Twin Towers waren opgetrokken zijn veranderd in stofwolken. Kennelijk is het te veel gevraagd voor Geert Wilders om te bedenken dat een brand niet in staat is stalenbalken om te zetten in stof. Vuur kan staal doen smelten. Gesmolten staal is geen stof. Toch is er bijna niks overgebleven van die enorme stalenbalken waaruit de torens van de Twin Towers waren opgetrokken. Geert Wilders die ondanks alle publicaties van onder andere Architects & Engineers for 9/11 Truth nog altijd het officiële verhaal ondersteunt, faciliteert daarmee de terroristen die deze aanslagen feitelijk hebben gepleegd. Geert Wilders zit ook achter de aanslag te Afghanistan 18 april 2008 waarbij de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS zijn gesneuveld.

Share |

Permalinks