U bent hier: Home / Gewone man kiest VVD

Gewone man kiest VVD

by De Gewone Man — last modified 20-11-2023 03:00
Opgeslagen onder:

Een stem op de VVD is een stem op de gewone man. Henk en Ingrid worden het best vertegenwoordigd als burgers in de democratische rechtsstaat door de VVD. Ook de gewone man is het niet altijd eens met de VVD. Hoeft ook niet. Beter is niet te krijgen. De rest is helemaal hopeloos. Minister van Justitie Dilan Yeşilgöz-Zegerius van de VVD blijkt het veel beter gedaan te hebben dan deskundigen aanvankelijk vreesden omdat ze geen enkele juridische achtergrond bezit. Bovenverwachting goed. Waarom zou een vrouw van Turkse afkomst geen minister-president kunnen zijn? Genoeg Nederlanders die in Ankara de orde willen bepalen.

Geert Wilders en Thierry Baudet zijn het gewoon niet. Wilders kan grappig uit de hoek komen alleen hij neemt het niet zo nauw met grondrechten. Thierry Baudet heeft gezegd dat het drama in New York, 9/11, een ‘inside job’ is. Ook heeft Thierry Baudet gezegd dat de maanlanding niet heeft plaatsgevonden. Gekker kan natuurlijk niet. Complottheorieën ondermijnen de samenleving blijkt uit rapportages van de AIVD. Iedereen heeft de vliegtuigen in de torens van de Twin Torens zien boren en de mannetjes op de maan zien staan. Bovendien haalt Thierry Baudet zeer vreemde capriolen uit om in de aandacht te komen. Zo heeft hij zich laatst laten slaan met zijn paraplu voor ‘media attention’.

Dus de VVD. Toen Mark Rutte van het toneel verdween als zijn opvolger was de gewone man moedeloos en ten einde raad. Zonder Mark Rutte zijn de verkiezingen niet leuk meer. ‘Four more years’, kan nog altijd indien de meerderheid ermee instemt dat Mark Rutte zijn volgende kabinet formeert. In de democratische rechtsstaat is het niet vereist dat de minister-president zich verkiesbaar heeft gesteld voor het lidmaatschap van de Tweede Kamer als lijsttrekker en gedroomd presidentskandidaat. De informateur en de formateur kunnen door de nieuwe Tweede Kamer worden geïnformeerd dat het graag Mark Rutte nog een aantal jaar heeft als minister-president en voorzitter van de ministerraad.

Share |

Permalinks