U bent hier: Home / Alle Kamerleden wieberen

Alle Kamerleden wieberen

by De Gewone Man — last modified 26-11-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Nu Thierry Baudet van Forum voor Democratie wordt onttroond door een Dikke Mevrouw In Burka is het tijd voor alle Kamerleden om te wieberen. Gewoon alle leden van de Tweede Kamer vervangen bij en tijdens aanstaande verkiezingen met nieuwe gezichten. De Tweede Kamer imponeert sinds Paars als een terroristische organisatie. Dat de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide van de politiek ambtsdragers in Moslimlanden door de Hoge Raad als ambtsmisdrijven worden beschouwd betekent niet dat deze misdaden niet zijn gepleegd. Het is niet alleen geweld in het buitenland. Ook maken Kamerleden zich schuldig aan binnenlandse agressie.

Door ziende blind en horende doof te blijven in verband met de georganiseerde misdaad in de Jeugdzorg en de Kinderbescherming, en het Cornabedrog zonder omhaal te accepteren terwijl de bewuste misleiding door het OMT en RIVM evident is, maken de leden van de Tweede Kamer zich schuldig aan menschenroof en binnenlandse internationale misdrijven.

Het kan dan best zo zijn dat betrokkenen louter met consent van henzelf strafrechtelijk vervolgd kunnen worden, alleen dat staat er niet aan in de weg dat de ambtslieden collectief en individueel fatsoenlijkheidshalve vrijwillig het bijltje erbij neerleggen.

Het kan namelijk ook anders. De onderscheidenlijke politieke partijen zijn de leveranciers van de bewindslieden en Kamerleden die voortgaand ernstig wanpresteren. Inzoomend op de zogenaamd Christelijke partijen die het voortouw nemen in verband met internationaal terrorisme en oorlogsmisdaden in Moslimlanden, leert dat de doelstellingen van deze partijen juist de Eindtijd dichterbij brengen met Armageddon en de Apocalyps. En dat alle partijen eigenlijk zwaar antisemitisch zijn. Politieke partijen hebben er meer van weg een schakel te zijn tussen de onderwereld en de georganiseerde misdaad bij de Overheid dan wat anders. Ook lokale overheden zijn hiermee besmet. Bewijst Annabel Nanninga van FvD.

Share |

Permalinks