U bent hier: Home / AUB OOK NIET ROB JETTEN!

AUB OOK NIET ROB JETTEN!

by De Gewone Man — last modified 04-09-2023 03:00
Opgeslagen onder:

Na de Klimaatpaus met Overgewicht moet ook D66 leider Rob Jetten het niet worden. Opgeleid aan de Radboud Universiteit. Een master en bachelor Public Administration. Dat is de universitaire studie waarbij de student leert alles te vergeten wat hij heeft geleerd op school en alleen nog te geloven in nepnieuws en desinformatie. Het masterprogramma in Bestuurskunde aan de Radboud Universiteit richt zich op het functioneren en de structuur van organisaties die verband houden met openbaar bestuur.

In de jaren vooraf zijn opleiding aan de Radboud Universiteit heeft D66 leider Rob Jetten biologieles op school gehad over de bloemetjes en de bijtjes. Net als de Klimaatpaus met Overgewicht heeft Rob Jetten kennelijk gespijbeld toen het onderwerp van de fotosynthese en CO2 voor het examen werd behandeld in de klas. Het leven als gewone man wordt er niet makkelijker van nu politici de basisfeiten en basiskennis die zij gehad hebben op school en delen met iedereen, niet respecteren. Met een strak gezicht stelt en beweert Rob Jetten dat CO2-uitstoot van mensen verantwoordelijk is voor klimaatverandering.

Iedereen met internet en een rekenmachine zoals Rob Jetten kan uitrekenen dat opwarming van de aarde niet kan worden veroorzaakt door de uitstoot van menselijk CO2 omdat deze hoeveelheid te klein daarvoor is vergeleken met de natuurlijk aanwezige hoeveelheid CO2 in de atmosfeer. De kans op bijdrage aan klimaatverandering door CO2 uitstoot door menselijk toedoen is te verwaarlozen. Messen en al hun vervoer en ondernemingen stoten zo weinig CO2 uit afgezet tegen de CO2 die reeds natuurlijk aanwezig is in de Atmosfeer dat het geen enkel significant verschil maakt. Personen die reductie van CO2 bepleiten werken feitelijk aan het voorbereiden van uithongering en vergassing van de wereldbevolking.

Share |

Permalinks