U bent hier: Home / #BeterGEEN Esther van Fenema

#BeterGEEN Esther van Fenema

by De Gewone Man — last modified 28-10-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Esther van Fenema is psychiater die meent dat ze de politiek in moet om de gezondheidszorg beter te maken. Psychiaters zijn ook artsen. Een psychiater is een gespecialiseerde arts. Na de artsenopleiding volgt de arts de opleiding tot psychiater. Esther van Fenema als psychiater ziet in de crisisdienst de gevolgen van Corona op mensen. En ze is niet in staat het publiek mee te delen dat a) het bestaan van het Coronavirus niet objectief is bewezen b) de werkwijze voor bestrijding van het virus is gebaseerd op synthetisch RNA/DNA en dat c) tegen Covid19-klachten gewoon geneesmiddelen zijn te krijgen bij de reguliere huisarts.

Niemand hoef bang te zijn voor het Coronavirus. Wees van voor Esther van Fenema en haar ambities. Esther van Fenema in al haar politiek opportunisme zet zelfs een lage stem op want ze heeft geleerd van antropologen dat daarmee indruk gemaakt kan worden bij en tijdens het betreden van de apenrots. Ze misleidt het publiek in verband met de werkelijkheid. Niet alleen wat betreft Corona vertelt arts en psychiater en wannabe politicus Ester van Fenema niet de waarheid.

Hiv en AIDS zelfde laken en pak. AIDS wordt niet veroorzaakt door Hiv. Bewijst de bekende wetenschapper Robert Gallo in Scienc 1984. Het bedrog met de PCR-test moet Esther van Fenema ook herkennen en dat doet ze niet. Dat imponeert als profiteren van het bedrog.

Of Esther van Fenema is ten enenmale ongeschikt voor ‘the job’. Esther van Fenema is gewoon de volgende in de rij die klaarstaat als politicus iedereen een poot uit te draaien. De kring van Esther van Fenema is groot voorstander van lockdown en traint het RIVM actief in leiderschap en verandering. Er is zo veel te vertellen over Esther van Fenema waarom niemand haar in de politiek moet willen als Kamerlid of minister of staats-secretaris. Of überhaupt als psychiater. Er zijn genoeg psychiaters op aarde die geen verknipte indruk maken. Esther van Fenema speelt ook viool. En ze is Joods. Zegt ze.

Share |

Permalinks