U bent hier: Home / De antisemitische Annabel Nanninga

De antisemitische Annabel Nanninga

by De Gewone Man — last modified 16-10-2023 03:00
Opgeslagen onder:

De enige kandidaat voor de Tweede Kamer aanstaande verkiezingen 22 november in tsjador is de burka- en moslims en Joden-hatende Annabel Nanninga. Ooit schreef ze voor het antisemitische GeenStijl en de antisemieten van Jalta en The Post Online. Ze was lid van Forum voor Democratie en kijkt weg van het feit dat de held van de leider van deze partij de grote initiator is van de Holocaust. Aan collega's van Jalta verklapt Annabel Nanninga met welke intenties ze haar Jodenhaat heeft gebezigd. Annabel Nanninga stelt aan de kant van de Joden te staan, terwijl dat niet kan blijken uit haar uitlatingen.

Gas geven als je een Jood ziet, old habits die hard. #Demjanjuk’ Over Hitlers Mein Kampf zegt ze ‘Je leest zes bladzijden en je hebt meteen zin Joden te vergassen’ of ‘Nu even wat Mein Kampfen kopen. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met de kerstcadeaux. Sti-hille nacht, siegheilige nacht.’ Of deze: ‘Waar blijft @2525 trouwens met zijn HumorEinsatzgruppen magniet-epistel op Jood.nl? Sorry! Joop.nl! #auschwitzen.’ 

De collega’s bij Jalta doen het antisemitisme van Annabel Burkahater Nanninga af als harde humor terwijl haar uitingen opgeteld bij haar onversneden haat tegen Moslims laten zien dat deze vrouw die dagelijks in een hobbezak naar haar werk gaat in het diepst van haar zijn een keiharde antisemiet is. De antisemitische Annabel Nanning vindt het grappig om te Twitteren: ‘Krijg toch allemaal de kleren, word voor mijn part allemaal Jood. #holocauststraatspektakel’. 

Dat de context van de antisemitische uitingen van Nanninga moeilijk is te achterhalen boeit collega’s van Jalta, GeenStijl en Post Online helemaal niks. ‘Heil Hitler roepen is op zich ook vol-ko-men ongevaarlijk,’ luidt haar tekst. Zelfs Annabel Nanninga kan zich niet meer herinneren waar dit precies op sloeg. Annabel Nanninga denkt dat ze het probleem niet is. De gewone man denkt daar anders over en stemt aanstaande verkiezingen liever niet op deze vrouw in soepjurk die bewezen heeft een hardcore antisemiet te zijn.

Share |

Permalinks