U bent hier: Home / De onzin van Rob Jetten

De onzin van Rob Jetten

by De Gewone Man — last modified 06-11-2023 03:00
Opgeslagen onder:

Het stemadvies van de gewone man is om geen Rob Jetten te kiezen en niet te stemmen op D’66. Rob Jetten deugt niet. Voor geen meter. Dat hij op mannen valt speelt daarbij geen enkele rol. Het is vooral het chronische gebrek aan basiskennis. Basisfeit is nu eenmaal dat non-binair niet bestaat. Als het universum non-binair moest zijn viel het uit elkaar. Alles is binair. Plus en min. Yin en Yang. Zwart en wit. Dat zijn vaste patronen in de natuur waarmee Onze Lieve Heer orde schept in de onderliggende chaos.

Het is niet gepast in het openbaar zoals de gewone man gebruikelijk is te doen, thuis hangend op de bank met het toetsenbord op schoot, koude kletser bij de hand en de apenballen van de politici die 22 november 2023 op de kieslijsten staan, te razen en tieren als een temeier op alles wat voorbij komt. Geen enkele kwaliteit. Bij niemand.

Ook niet bij Thierry Baudet. Veel vorm. Weinig inhoud. Niet wat betreft Hiv en AIDS, niet wat betreft Co2, niet wat betreft de kinderbescherming. Niet wat betreft Sarc-Cov-2 en Corona. Dan te denken dat Rob Jetten homoseksueel is en zegt op te komen voor belangen van kwetsbaren. Rob Jetten veinst fatsoen. Net als de rest van D’66. Wat een farizeeërs. Stuk voor stuk. Daarbij steek Therry Baudet schril af.

Dingetje van D’66 die met een Palestijn getrouwd zou zijn en deelneemt aan het WEF, de vrouw van D’66 die niet spoort, weet helemaal niks van het conflict in Palestina want zij is van het WEF. De kwaadaardige-elite waarover niemand het heeft. In de politiek. Of neem bijvoorbeeld Rob Jetten die gewoon er bekend mee is dat bomen hun massa halen uit CO2. En ermee bekend kan zijn dat Thierry Baudet zich gewillig laat gebruiken door de media om links of rechtsom in het nieuws te komen. Is het niet met zijn paraplu dan wel met een non-binair wanende passief agressieve volwassen biseksueel die zichzelf geweldig vindt. De “D” van D’66 staat niet voor ‘democratie’. Die dirk drukt duidelijk dictatuur uit.

De “D” van democratie impliceert dat de uitvoerend personen die verantwoordelijk zijn voor het politiek domein enige verstand van zaken bezitten met betrekking tot basiskennis en basisfeiten. Dat toneelstukje bij de NOS met Brammetje de man die denkt non-binaire te zijn en zich de Vorst waant want hij laat zich aanspreken met hen, is een toneelstukje. Een hen is een kip. En hen wordt als aanspreekvorm in meervoud exclusief gebruikt voor de Koning. Al die LHGBTQ-figuren die aangesproken wensen te worden met hen kunnen in alle vriendelijkheid gewoon enorm de pip krijgen allemaal!

Share |

Permalinks