U bent hier: Home / De vergissing van Lodewijk Asscher

De vergissing van Lodewijk Asscher

by De Gewone Man — last modified 30-11-2020 03:00
Opgeslagen onder:

In de hal van de Rechtbank Amsterdam bij en tijdens een pauze van de eerste strafzaak tegen politicus Geert Wilders oreerde Martin Bosma dat Adolf Hitler socialist was. Daarmee suggererend dat de Jodenhaat van links komt. De overgrootvader van Lodewijk Asscher was Abraham Asscher. Samen met David Cohen was hij in 1933 oprichter van Comité voor Bijzondere Joodsche Belangen. In 1941 waren zij de voortzetters van de Joodse Raad. De geschiedenisboekjes leren dat zij zo een instrument werden van de Duitsers in de deportatie van tienduizenden Joodse Nederlanders.

De feiten zijn dat de Duitse bezetter het instrument was in handen van de beweging der Zionisten waarvan tot op de dag van vandaag de belangen worden gediend door bestuurder Lodewijk Asscher en zijn PvdA.

De geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging is op een aantal relevante punten fundamenteel anders dan wordt onderwezen in Nederland. De Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging is het werk van de Zionisten. Asscher en Cohen waren daarmee bekend. De Zionisten bij monde van Henri Edersheim, de voorzitter den Nederlandschen Zionisten Bond,  predikten al in 1914 dat zij strijden tegen assimilatie van Joden. En in 1896 heeft de grote Zionistische leider Theodor Herzl zijn visie op de Endlösung gepubliceerd.

Dat de kijk van de Zionisten op de Joden de leidraad is voor de Nazi’s houdt Lodewijk Asscher bewust achter zijn ellebogen. David Cohen was nota bene actief in de Nederlandse Zionistische bond. Joden zijn handhavers van de Drie Eden. Altijd geweest. Assimilerende Joden zijn consequent beschermd. Duitsland hield van de 'Ebenbürtig Juden'. Lodewijk Asscher is jurist. Ooit was hij knappe kop bij het IVIR. Juist hij dient te weten dat Joden en Zionisten verschillen als dag en nacht. Juist Lodewijk Asscher dient iedereen te onderwijzen in het feit dat handhaving van de Drie Eden elementair is voor een veilig en vredig Joods volksbestaan. En dat in het Jodendom geen Joodse Staat bestaat. En dat Joden in de Diaspora leven. En dat Palestina, Heilig is voor de Joden.

Share |

Permalinks