U bent hier: Home / De verlosser leeft

De verlosser leeft

by De Gewone Man — last modified 06-12-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Collectieve dyslectie zal eraan in de weg staan dat de Christenen in de Politiek niet zien en begrijpen dat Jezus Christus leeft en hij niet is gestorven voor de zonden van de mensheid. Het staat gewoon in de Bijbel. De Christenen zijn van zichzelf afhankelijk voor verlossing. Jezus Christus is helemaal niet gestorven blijkt objectief uit Het Woord. Hij leeft. Hij zit levend naast Gd in de Hemel. Of is ergens op aarde. Dat Jezus Christus na zijn zogenaamde dood gezien zou zijn in India is dus helemaal niet zo vreemd. Iedereen kan Hem dagelijks tegen het lijf lopen zonder Hem te herkennen.

In het algemeen zijn Christenen in de Politiek slecht in begrijpen van feiten. Alsof ze allemaal nog nooit naar school zijn geweest en gewoon niet weten wat optellen en aftrekken is.

Als voorbeeld omdat het aanspreekt: de torens van de Twin Towers zijn van STAAL de vliegtuigen van ALUMINIUM. Waarom zegt niemand in de Tweede Kamer gewoon wat de feiten zijn en dat het verschil in soortgelijke massa tussen deze metalen dermate groot is dat het officiële verhaal bij de beelden van die aanslagen domweg onmogelijk is. Technisch niet mogelijk zonder vooraf geplaatste zware explosieven op strategische locaties op de kern en in het fundament van de torens van de Twin Towers.
><br>Hoe vriendschappelijk is het bondgenootschap wanneer bondgenoten de feiten niet respecteren en als ware Free Riders, of beter gezegd, als ware uitvreters de terroristen behulpzaam zijn die de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 daadwerkelijk hebben gepleegd. De Christenheid, dat is de Christien in de Politiek, heeft daaraan maling omdat het in die aanslagen de Bijbels voorspelde Rapture herkent wat volgens de Hersenkronkels der Papen een voorbode is van de naderende verlossing die volgt op de Eind Tijd en dus de totale ondergang van de mensheid. Jezus Christus verlost alleen zij die hem volgen. En derhalve geloven wat de Bijbel zegt, dat hij niet is gestorven. Zoals in de Islam.

Share |

Permalinks