U bent hier: Home / Dump D’66

Dump D’66

by De Gewone Man — last modified 06-11-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Begin niet aan D’66. De D staat voor DICTATUUR. Minister Kajsa Ollongren is een voorbeeld waaraan men zich beter niet spiegelt. Haar naam doet denken aan een baltsende kalkoen. Ze is van adel. En ze gedraagt zich daar naar. Elitair en met de kennelijke wil van Nederland een aristocratie te maken. Rampzalig. Typisch een vrouw waarbij alle vooroordelen over blond en het aanrecht spontaan in gedachte opkomen. Niet weldenkend. Hooghartig. En met geen enkele relevante kennis in verband met basisfeiten. Ze snapt het gewoon niet of ze is levensgevaarlijk.

Er is een blad verschenen. In een oplage van een miljoen. Dit blad hoort volgens de minister thuis in het rijtje met de Fabeltjeskrant. In dat blad staat het verhaal verteld van de kunstmatige pandemie van het virus Sars-cov-2. Er bestaat helemaal geen bewijs van het bestaan van Sars-cov-2. Er is geen enkele publicatie op aarde waaruit kan blijken dat het virus Sars-cov-2 schuldig is aan Covid19. Sars is een syndroom. De longontsteking bij het zogenaamde Coronavirus wordt veroorzaakt door CO-FACTOREN. Dat is ook met AIDS aan de hand. AIDS is ook een SYNDROOM. Dat kan niet worden veroorzaakt door een VIRUS. Informatie is tegenwoordig heel makkelijk te vinden door internet.

Iedereen met een vraag over bijvoorbeeld virologie kan op internet de basis vinden en ook de uitgebreidere wetenschap. Virologie studeren is nog nooit zo makkelijk geweest. We kunnen het allemaal. Die mevrouw Marjon Koopman van het OMT die zo makkelijk wordt geloofd door minister Kalkoen bewijst in haar publicaties dat de werkwijze voor bestrijding van de pandemie is gebaseerd op synthetisch RNA. Omdat er geen biologisch RNA beschikbaar is. Wat niks anders betekent dan dat er geen bewijs bestaat van het fysieke virus Sars-cov-2. Als het DNA of RNA van een virus er niet is in biologisch vorm dan is er geen objectief bewijs van dat iets in de natuur of dan is dit iets door mensen gemaakt.

De waarheid mag worden verkocht van de minister, alleen niet als serieuze informatie waarvan iedereen beter kennis neemt. Katja Ollongren is lesbisch. Haar vrouw schijnt de producer te zijn van Arjen Lubach van de VPRO. Ook zo'n vrijzinnig figuur. Daarom dat deze knaap zo makkelijk de flauwekul van de minister verkoopt als waarheid. De reguliere journalistiek en media is een parasitaire beroepsgroep vol leugenaars, provocateurs en antisemieten. De minister balst de vrouwtjes in de top van het bestuur op weg naar de omverwerping van de Democratie. Een wereld met vrouwen in het bestuur is er helemaal niet beter af dan de door de boze blanke witte man geleidde samenleving.

Share |

Permalinks