U bent hier: Home / Nederlandse politiek extreem antisemitisch

Nederlandse politiek extreem antisemitisch

by De Gewone Man — last modified 24-11-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De Nederlandse politiek kent in ieder geval een lijstduwer en een lijsttrekker die de grote initiator van de Holocaust als held zien. Dit zijn Thierry Baudet van Forum voor Democratie. En Geert Wilders van de Partij voor de Vrijheid. Gezien de hang van het Nederlands bestuur naar het Zionisme is de hele politiek van links tot rechts vergeven van de antisemieten. Het brisante aan het geheel is dat de Nederlandse politiek ook historici in het midden heeft waaronder begrepen premier Mark Rutte en oppositieleider Thierry Baudet. Het is eenvoudig wat betreft antisemitisme: Joden zijn per definitie anti-Zionistisch.

De bedoelde held van Thierry Baudet en Geert Wilders is een bekende Oostenrijkse journalist die te Basel 1897 de statelijk en militair acterende beweging heeft opgericht die de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust heeft bewerkstelligd. Zowel Thierry Baudet als Geert Wilders en minister-president Mark Rutte zijn hiermee bekend.

Het is moeilijk voor te stellen dat Thierry Baudet en Geert Wilders niet weten wie zij als held kiezen. En Mark Rutte is net als Thierry Baudet geschiedkundige. De officiële originele documenten die objectief bewijzen dat de held van Thierry Baudet en Geert Wilders de Endlösung inclusief Holocaust heeft bedacht, staan gewoon op de plank in de bibliotheken van de faculteiten geschiedenis van de Universiteiten in Nederland.

Bovendien zijn er Universiteiten die de documenten al eeuwen geleden online hebben gezet op internet. Bovendien is er een website gemaakt speciaal ten behoeve van het Holocaustonderwijs in Nederland om iedereen bij te spijkeren in verband met de feiten en omstandigheden die iedereen bewust wordt onthouden in het door de Overheid geregisseerde onderwijs in Nederland. De Holocaust is zo goed geslaagd in Nederland omdat de Zionisten in Nederland zo goed hebben samengewerkt met de Mainstream journalistiek en media. En het bestuur. Ook vandaag zijn het Zionisten die de Politie en de Rechtspraak en Defensie en bestuur trainen in wat normaal is. Nederland bewijst met zijn Israëlpolitiek zuiver antisemitische doelen te dienen.

Share |

Permalinks