U bent hier: Home / NIET DE KLIMAATPAUS! PLEASE!

NIET DE KLIMAATPAUS! PLEASE!

by De Gewone Man — last modified 28-08-2023 03:00
Opgeslagen onder:

Hoedt u voor de Klimaatpaus met Overgewicht die vanuit Brussel namens PvdA/Groenlinks het milieu in Nederland komt verpauperen. Personen die bepleiten dat CO2-uitstoot van mensen en bedrijven oorzaak is van klimaatverandering hebben niet opgelet op school en leveren verhoogd risico op het maken van fout op fout. Meer CO2 verzorgt dat de zomers minder heet zullen zijn. Ook neemt dan de kans toe op bosbouw in gebieden waar nu niks groeit. Stikstof helpt daar ook bij.

De Klimaatpaus met Overgewicht heeft kennelijk gespijbeld van school toen de juffen en meesters vertelde over de bijtjes en de bloemetjes, en dat zuurstof wat mensen nodig hebben wordt gemaakt door bomen bij en tijdens hun omzetting onder zonlicht van CO2 in zuurstof en koolstof voor de bomen om te groeien. Dat wordt fotosynthese genoemd. Daarbij past een biochemische reactie met een isgelijkteken erin. Wat zoveel betekent als dat er evenwicht is. De formule ziet er als volgt uit:

6 H2O

+

6 CO2

C6H12O6

+

6 O2

 Deze formule bewijst objectief dat reductie van CO2 in de atmosfeer leidt tot reductie van zuurstof in de atmosfeer. Bij voldoende CO2 reductie leidt dit ertoe dat de aarde uitdroogt en iedereen wordt vergast op verstikking door gebrek aan zuurstof. Personen als de Klimaatpaus met Overgewicht die bepleiten dat CO2 reductie noodzakelijk is en/of daarbij angst zaaien imponeren feitelijk uitvoerders te zijn van een terroristische agenda met genocidale trekken. Meer CO2 en stikstof in de atmosfeer bevordert het CO2 opnemend vermogen van bomen en bevordert de groei van bomen en levert meer schaduw waardoor de aarde minder opwarmt.

 

Share |

Permalinks