U bent hier: Home / Topics / Caroline van der Plas

Caroline van der Plas

09-10-2023

BuildBackBetter (BBB)

by De Gewone Man — last modified 09-10-2023 03:00
Opgeslagen onder:

BBB, de partij van Caroline van der Plas, betekent natuurlijk BuildBackBetter. Elke partij die associaties wekt met de Great Reset en Build Back Better zoals BBB en het Nieuw Sociaal Contract van Omtzigt kan men het best links laten liggen. Net als Omtzigt en veel van haar partijgenoten op de kieslijst van BBB is Caroline van der Plas eigenlijk CDA. BBB zegt zich grote zorgen te maken over de leefbaarheid op het platteland. Tegelijk wil BBB geen CO2-uitstoot ter bevordering van een gezond klimaat. Duh? Leefbaarheid op het platteland begint bij CO2-uitstoot.

Kennelijk weet BBB ook helemaal niks van boeren. Als BBB ook iets was geïnteresseerd in boeren had het geweten dat uitstoot van CO2 de groei van gewassen en de oogst bevordert. Boeren maken veelvuldig gebruik van CO2 om het platteland leefbaar te houden. Zonder CO2 sterft alles uit. CO2 is goed. Juist voor de leefbaarheid op het platteland.

Voorts stelt BBB dat de zogenoemde Kritische Depositiewaardes (de hoeveelheid stikstof die mag neerslaan op een natuurgebied) onhaalbaar zijn. Met stikstof is hetzelfde aan de hand als met CO2. Een leefbaar platteland kan niet zonder. 70% van de atmosfeer bestaat uit stikstof. Stikstof is overal. Als het stikstof van alle verkeer, alle mensen, alle luchtvaart en alle industrie uit Nederland is verdwenen, dan maakt dit voor de stikstof in natuurgebieden geen relevant verschil.

Het gaat ook helemaal niet om stikstof. Stikstof is niet het probleem. Het gaat om gebonden stikstof. Stikstof wat een verbinding vormt met bijvoorbeeld waterstof tot Ammoniak. Elke partij die beweert op te komen voor boeren en stelt zich zorgen te maken over het platteland en dan niet zelf het boerenverstand gebruikt en niet gewoon de biologische feiten van het platteland accepteert en waarvan de afkorting van de naam associaties wekt met BuildBackBetter, steunt de overheersingsdrang van de powerelite die via het World Economic Forum de samenleving vergast op een revolutie waarop burgers, boeren en buitenlui niet zitten te wachten