U bent hier: Home / Topics / NLBeter

NLBeter

30-10-2020

#BeterGEEN Ton van Haperen

by De Gewone Man — last modified 30-10-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Als gewone man is best even grinniken bij zoveel onnozelheid van Ton van Haperen van NLBeter die zich nota bene onderwijs-expert noemt. Deze expert wil dat kinderen weer wat leren op school. Wie is het die niets leert? In het onderwijs wordt kinderen verteld dat zwarte kracht bestaat en dat de wetten van Newton gelden en dat de soortelijke massa van aluminium veel kleiner is dan dat van staal. In de grote mensenwereld doet #NLBeter alsof het normaal is dat de Mainstream media en politiek nog altijd het officiële verhaal gelooft over de aanslagen in de VS 11 september 2001.

In het onderwijs krijgen kinderen ook het immuunsysteem te leren. Daarbij wordt de leerlingen onderwezen dat mensen in hun lichaam witte bloedlichaampjes hebben die als een heus leger ongewenste indringers zoals virussen bestrijden.

In de grote mensenwereld van #NLBeter zijn er experts die beweren dat wanneer zij met een PCR-test een stukje RNA hebben gevonden ze daarmee objectief bewijzen dat de personen bij wie dat is ontdekt zijn besmet met het virus Sars-cov-2. En ziek zijn.

Onderwijs-expert Ton van Haperen kan onmiddellijk zelf beginnen met onderwijzen door een site te beginnen en daarop zijn kennis te delen met de rest van de wereld. Nee, meneer wil de regie. De onderwijs-expert van #NLbeter weet het allemaal veel beter dan de gewone man die eenvoudig aan de communicatie van #NLBeter ziet dat Nederland beter af is zonder Ton van Haperen. Stelt u zich eens voor zeg. Ton van Haperen is nu al niks zeggend. Moet hij dan in de politiek de regie hebben over wat kinderen leren op school? #BeterNIET!

28-10-2020

#BeterGEEN Esther van Fenema

by De Gewone Man — last modified 28-10-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Esther van Fenema is psychiater die meent dat ze de politiek in moet om de gezondheidszorg beter te maken. Psychiaters zijn ook artsen. Een psychiater is een gespecialiseerde arts. Na de artsenopleiding volgt de arts de opleiding tot psychiater. Esther van Fenema als psychiater ziet in de crisisdienst de gevolgen van Corona op mensen. En ze is niet in staat het publiek mee te delen dat a) het bestaan van het Coronavirus niet objectief is bewezen b) de werkwijze voor bestrijding van het virus is gebaseerd op synthetisch RNA/DNA en dat c) tegen Covid19-klachten gewoon geneesmiddelen zijn te krijgen bij de reguliere huisarts.

Niemand hoef bang te zijn voor het Coronavirus. Wees van voor Esther van Fenema en haar ambities. Esther van Fenema in al haar politiek opportunisme zet zelfs een lage stem op want ze heeft geleerd van antropologen dat daarmee indruk gemaakt kan worden bij en tijdens het betreden van de apenrots. Ze misleidt het publiek in verband met de werkelijkheid. Niet alleen wat betreft Corona vertelt arts en psychiater en wannabe politicus Ester van Fenema niet de waarheid.

Hiv en AIDS zelfde laken en pak. AIDS wordt niet veroorzaakt door Hiv. Bewijst de bekende wetenschapper Robert Gallo in Scienc 1984. Het bedrog met de PCR-test moet Esther van Fenema ook herkennen en dat doet ze niet. Dat imponeert als profiteren van het bedrog.

Of Esther van Fenema is ten enenmale ongeschikt voor ‘the job’. Esther van Fenema is gewoon de volgende in de rij die klaarstaat als politicus iedereen een poot uit te draaien. De kring van Esther van Fenema is groot voorstander van lockdown en traint het RIVM actief in leiderschap en verandering. Er is zo veel te vertellen over Esther van Fenema waarom niemand haar in de politiek moet willen als Kamerlid of minister of staats-secretaris. Of überhaupt als psychiater. Er zijn genoeg psychiaters op aarde die geen verknipte indruk maken. Esther van Fenema speelt ook viool. En ze is Joods. Zegt ze.