U bent hier: Home / Topics / Pieter Omtzigt

Pieter Omtzigt

13-11-2023

Partij Omtzigt ondemocratisch

by De Gewone Man — last modified 13-11-2023 03:00
Opgeslagen onder:

Het Nieuw Social Contact van oud CDA-lid Pieter Omtzigt laat zien niet democratisch te zijn. Pieter Omtzigt en zijn partij willen dat op hen wordt gestemd en maken pas bekend wie zij als premierskandidaat zien als zij de verkiezingen hebben gewonnen. Omzigt vindt de premier onbelangrijk. De gewone man wil weten wie hij kiest. Pieter Omtzigt is van het World Economic Forum. Zijn Nieuw Social Contract is gespiegeld aan het Nieuw Social Contract van het WEF. Voor hetzelfde geld tovert Pieter Omtzigt de WEF-voorzitter Klaus Schwab uit de hoge hoed als premierskandidaat van buiten de politiek voor zijn minderheidskabinet wanneer het NSC de verkiezingen wint.

Dat kan en mag gewoon in het bestel. De geschiedenis wijst uit dat in Europa dictators democratisch aan de macht komen. De premier hoeft helemaal niet op de kieslijst te staan. De ministers en de staatssecretarissen ook niet. Pieter Omtzigt kan gewoon als hij de verkiezingen wint het hele WEF als kabinet laten beëdigen. Vanzelfsprekend onder de voorwaarde dat de Tweede Kamer gedoogsteunt anders zijn er snel na de verkiezingen weer verkiezingen. Pieter Omtzigt is ook besluiteloos. Hij twijfelt over alles en neemt geen beslissingen. Terwijl hij wel allemaal hervormingen wil. De grootste hervormingen sinds 1848. Lijkt wel de vierde industriële revolutie van Klaus Schwab en het WEF.

Klimaatpaus Frans Timmermans Met Overgewicht, leider van de linkse tandem GroenLinks-PvdA, is ook geen goede keuze. Zijn mening over klimaatverandering staat zo ver af van de realiteit dat het verbazing wekt dat hij überhaupt aan de verkiezingen kan deelnemen. Het Nieuw Social Contact van oud CDA-lid Pieter Omtzigt is eigenlijk het CDA in een nieuw jasje. Aangezien het aantal zetels van het CDA vrijwel verdampt is kan de kiezer beter ook niet de nakomelingen van het CDA in het pluche helpen. Anders verandert er nooit iets. De gewone man nijgt naar een partij met een sterke leider op hoge hakken.

02-10-2023

Partij Omtzigt gewoon CDA

by De Gewone Man — last modified 02-10-2023 03:00
Opgeslagen onder:

Een stem op de partij van Pieter Omtzigt is een stem op het CDA. Zijn partij is afgeladen met oud-CDA’ers. Na 21 jaar lidmaatschap van het CDA was het de strategische keuze van deze christendemocraat zich af te splitsen en als eencellige onder eigen naam door te gaan. Veel is er te zeggen over de christendemocratie. Vooral dat het met christendom en/of democratie niks heeft te maken. In het algemeen kunnen christendemocraten niet betrouwbaar zijn. Omdat ze zeggen christen te wezen én deelnemen aan politiek. Christenen in de politiek doen het werk van Satan. Het moet worden gezegd.

Een ander woord voor christendemocratie is christenheid. Christenen in de politiek houden zich nergens aan. Niet aan Bijbelfeiten. En niet aan de universele wetten van de samenleving. Zoals niet gedogen van oorlog zonder geldige reden. De christenheid gedoogt als strijdbare powerpartij steevast het eigen onfatsoen. Dit wordt christelijk sociaal denken genoemd. Het is goed te zien aan de mening van Pieter Omtzigt dat hij in niks afwijkt van zijn vroegere partij. De uitgangspunten van zijn partij lezen als de grondslagen van de christendemocratie. Zijn Nieuw Sociaal Contract is gespiegeld aan het contract wat het World Economic Forum de wereld opdringt. Het associëren en spiegelen aan het WEF straalt er vanaf. 

Christendemocratie heerst onder personen die het op allerlei vlakken niet nauw nemen met de feiten. Zoals dat CO2 niet de oorzaak kan zijn van de gepercipieerde klimaatverandering. Dat is onmogelijk. Is gewoon uit te rekenen. Alle christendemocraten zijn op school geweest en hebben rekenen en schrijven en logisch redeneren en nadenken geleerd. In de politiek is dat vergeten en leven de christendemocraten in de meest onwaarachtige wereld denkbaar. Zoals dat Moslims met vliegtuigen de aanslagen hebben gepleegd in de Verenigde Staten van Amerika 2001 en dat daardoor de torens van de Twin Towers met vrijwel de valsnelheid loodrecht in het eigen fundament zijn gestort. Die aanslagen zijn bewerkstelligd door een christelijke elite, zeer waarschijnlijk, vrijwel zeker, samenspannend met de beweging van de helden van Geert Wilders en Thierry Baudet.
><br>Bijbels blijkt het ook nog eens zo te zijn dat Jezus Christus helemaal niet is gestorven in der tijd toen hij aan het kruis of de martelpaal is geslagen. Precies overeenkomstig Zijn profetieën. Christenen luisteren niet naar de woorden van de Profeet en denken dat de apostelen de waarheid spreken over de Bijbelse feiten. Eeuwen heeft de gewone man niet zelf de Bijbel mogen lezen. Was voorbehouden aan de kerkleiders en ouderlingen die de lezingen bepaalde. Blijkt in de digitale tijd gewoon in de Bijbel in alle talen te staan dat Jezus Christus helemaal niet is gestorven. Precies zoals dat ook in de Koran staat. Jezus leeft! Naast Gd in de hemel of volmaakt als jonge man op aarde zonder vaste woon- en verblijfplaats. Christenen in de politiek dienen de strijd van Lucifer voor onderwerping van de mensheid aan de wil van de Duivel.