U bent hier: Home / Topics / PvdA

PvdA

30-11-2020

De vergissing van Lodewijk Asscher

by De Gewone Man — last modified 30-11-2020 03:00
Opgeslagen onder:

In de hal van de Rechtbank Amsterdam bij en tijdens een pauze van de eerste strafzaak tegen politicus Geert Wilders oreerde Martin Bosma dat Adolf Hitler socialist was. Daarmee suggererend dat de Jodenhaat van links komt. De overgrootvader van Lodewijk Asscher was Abraham Asscher. Samen met David Cohen was hij in 1933 oprichter van Comité voor Bijzondere Joodsche Belangen. In 1941 waren zij de voortzetters van de Joodse Raad. De geschiedenisboekjes leren dat zij zo een instrument werden van de Duitsers in de deportatie van tienduizenden Joodse Nederlanders.

De feiten zijn dat de Duitse bezetter het instrument was in handen van de beweging der Zionisten waarvan tot op de dag van vandaag de belangen worden gediend door bestuurder Lodewijk Asscher en zijn PvdA.

De geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging is op een aantal relevante punten fundamenteel anders dan wordt onderwezen in Nederland. De Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging is het werk van de Zionisten. Asscher en Cohen waren daarmee bekend. De Zionisten bij monde van Henri Edersheim, de voorzitter den Nederlandschen Zionisten Bond,  predikten al in 1914 dat zij strijden tegen assimilatie van Joden. En in 1896 heeft de grote Zionistische leider Theodor Herzl zijn visie op de Endlösung gepubliceerd.

Dat de kijk van de Zionisten op de Joden de leidraad is voor de Nazi’s houdt Lodewijk Asscher bewust achter zijn ellebogen. David Cohen was nota bene actief in de Nederlandse Zionistische bond. Joden zijn handhavers van de Drie Eden. Altijd geweest. Assimilerende Joden zijn consequent beschermd. Duitsland hield van de 'Ebenbürtig Juden'. Lodewijk Asscher is jurist. Ooit was hij knappe kop bij het IVIR. Juist hij dient te weten dat Joden en Zionisten verschillen als dag en nacht. Juist Lodewijk Asscher dient iedereen te onderwijzen in het feit dat handhaving van de Drie Eden elementair is voor een veilig en vredig Joods volksbestaan. En dat in het Jodendom geen Joodse Staat bestaat. En dat Joden in de Diaspora leven. En dat Palestina, Heilig is voor de Joden.

22-12-2016

Ahmed Marcouch is Jihadist

by De Gewone Man — last modified 22-12-2016 22:30
Opgeslagen onder:

Jaren geleden toen Ahmed Marcouch stadsdeelvoorzitter was van Amsterdam Slotervaart is aan zijn bureau in zijn kamer in het kantoor van het stadsdeel uitgelegd dat de oplopende spanningen in de samenleving het gevolg zijn van door de PvdA ondersteund georganiseerd terrorisme. Nu is Ahmed Marcouch namens de PvdA lid van de Tweede Kamer en wil hij een interventie team tegen Jihadisme.

Het eerste wat dit interventie team doen moet is alle politiek ambtsdragers sinds het laatste Paarse kabinet vervolgen voor betrokkenheid bij de voortbouwende volkerenmoord op de Semieten. Dat meeste mensen niet weten dat de illegale oorlog in Irak voortbouwt op de volkerenmoord op de Europese Joden is het gevolg van terrorisme gerelateerd bedrog van Nederlandse politici in samenwerking met journalisten.

De gewapende strijd van islamieten tegen het Westen is het gevolg van de illegale oorlogen en massamoorden van het Westen in moslimlanden zoals Afghanistan, Libië, Syrië, Irak en straks ook Iran. Door bedrog van politici en journalisten zijn meeste mensen er niet mee bekend dat de aanslagen in de VS 11 september 2001 niet door de vermeende islamitische terroristen kunnen zijn begaan omdat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort.

Ahmed Marcouch heeft LTS gedaan, is opsporingsambtenaar van politie geweest, heeft 2e graad lerarenopleiding in f*cking maatschappijleer en is nooit op de gedachte gekomen dat wat er in de Mainstream media beweerd wordt over 9/11 gewoon niet kan omdat de staande universele wetten van de natuurkunde zich verzetten tegen de officiële verklaring. Nu wil Ahmed Marcouch een team tegen Jihadisme terwijl hij jaren geleden reeds zijn lidmaatschap van de PvdA had moeten opzeggen omdat het door deelname van de partij aan het kabinet Balkenende tevens deelneemt aan de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide van Bush, Balkenende en Blair in Irak.

In het algemeen valt er met leden van de PvdA niet te praten over het terrorisme van de westerse politiek in Moslimlanden. Snel wordt het gesprek ongemakkelijk en vertoont het lid van de PvdA hooghartig gedrag alsof politiek een hogere kunst is en geen ernstige ziekte. Het lid van de PvdA doet dan alsof de definitie van terrorisme afhangt van aan welke kant men staat en geen geobjectiveerde betekenis in strafrecht bezit. Achmed Marchouch nam als stadsdeelvoorzitter al deel aan de genocide die hij nu als Kamerlid namens de PvdA ondersteunt.

Als Kamerlid voor de PvdA is hij vooralsnog niet te vervolgen voor zijn betrokkenheid bij oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden omdat artikel 119 van de grondwet en misslagen bij de Hoge Raad daar een stokje voor steken. In 2010 heeft de Hoge Raad bepaalt dat Nederlandse politiek ambtsdragers niet vervolgd kunnen worden voor genocide omdat genocide een ambtsmisdrijf zou zijn. In de pers is geen aandacht geven aan deze evidente misslag die vergaande consequenties heeft omdat genocide daardoor welhaast niet te vervolgen is want genocide is een misdrijf wat veelal met actieve of passieve betrokkenheid van ambtenaren en/of misbruik van 'state machinery' wordt begaan (bron: r.o.2.9 ECLI:NL:PHR:2010:BO0198).

Artikel 119 van de Grondwet is niet van toepassing op ambtenaren die niet deelnemen aan een Hoog College van Staat. Daarmee is meteen gezegd dat Achmed Marchouch het zichzelf moeilijk heeft gemaakt door de boodschap aan zijn bureau in het kantoor van Stadsdeel Slotervaart jaren geleden kennelijk te negeren en als politicus vol te gaan voor de terroristische leugens en het schandalige bedrog wat de Nederlandse politiek innig samenwerkend met de Nederlandse journalistiek de Nederlandse burger duurzaam door de strot duwt.

17-10-2016

Bijsluiter bij Lodewijk Asscher

by De Gewone Man — last modified 17-10-2016 17:35
Opgeslagen onder:

Politici en partijen zouden verplicht bijsluiters moeten leveren met informatie over kandidaten leiders die zich verkiesbaar stellen. Neem Lodewijk Asscher bijvoorbeeld. De favoriete schoonzoon. Weinig mensen weten dat de achtergrond van Lodewijk Asscher Nazi-achtig is. Lodewijk Asscher is één van de vooraanstaande personen die gezien de geschiedenis van zijn familie ermee bekend moet zijn dat de helden van Geert Wilders de initiatiefnemers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945.

De overgrootvader van Lodewijk Asscher was Abraham Asscher. Abraham Asscher was voorzitter van de Joodsche Raad. Dat 'de Joodsche Raad' een handelsnaam was van de terroristische organisatie van de helden van Wilders weet de familie Asscher. Lodewijk Asscher is een man die ervoor doorgaat Joods te zijn of een Joodse achtergrond te bezitten. Nederland heeft regelmatig Joden in het bestuur. Amsterdam zonder Joodse burgemeester is moeilijk voor te stellen.

Joden nemen ook aan het landsbestuur deel. Voorts zijn Joden vervolgd in 1940-1945. Tevens zijn afgelopen jaren door het internet authentieke documenten opgedoken die klip en klaar bewijzen dat wat iedereen onderwezen krijgt op school over de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust keiharde leugens zijn van zij die na de oorlog verhelen dat de helden van Wilders en hun volgers de initiatiefnemers zijn. Lodewijk Asscher behoort tot de groep verhelers die willens en wetens wegkijkt van de Nazi-feiten van de helden van Wilders.

De Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 zijn projecten van families met dezelfde achtergrond als Lodewijk Asscher. Deze achtergrond kan niet Joods genoemd worden omdat bijpassende gedachtegoed de Drie Eden niet handhaaft. De holocaust-beweging van de helden van Wilders waaraan de overgrootvader van Lodewijk Asscher in zijn rol van voorzitter van de Joodsche Raad deelnam, beoogde in 1896 reeds de bulk van Joden uit Europa te verdrijven en de vrijgekomen arbeidsplaatsen door christenen te laten invullen en zich anderszins te verrijken aan de Exodus.

Industrieel opgezette operatie die te Basel 29-31 augustus 1897 officieel van start is gegaan onder voorzitterschap van Theodor Herzl. Herzl, Hitler, Eichmann, Goebbels, Geert Wilders, Lodewijk Asscher en overigens Jan Roos zijn van dezelfde club. Ieder in een eigen rol. Wat overigens betekent dat het niet uitmaakt op wie gestemd wordt. Ondanks dat Lodewijk Asscher academisch is opgeleid heeft hij in geen van zijn bestuurlijke rollen ruchtbaarheid gegeven aan het feit dat de Nederlandse politiek sinds Balkenende I van links tot rechts betrokken is bij oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide met kennis van de feiten.

Pogingen zijn gedaan PvdA ministers te laten vervolgen voor hun actuele betrokkenheid bij overigens welhaast industriële genocide op Semieten in Irak. Dit is afgeketst op de beslissing van de Hoge Raad van 03 december 2010 waarin het bepaalt dat door politiek ambtsdragers begane genocide een ambtsmisdrijf is.  Compleet bizarre uitspraak omdat 20 november 2000 de rechtspraak in de zaak tegen Bouterse geaccepteerd heeft  dat de verantwoordelijken voor foltering persoonlijk strafrechtelijk aansprakelijk gesteld kunnen worden. Genocide is minstens zo erg misdrijf als folteren.

Lodewijk Asscher kijkt ervan weg omdat anders voor iedereen zicht komt op de feiten die bewijzen dat de achtergrond van Lodewijk Asscher anders is dan meeste mensen denken en zijn criminele oogmerk opvalt. Lodewijk Asscher heeft indertijd de leukste Moskee van de Wereld laten ontruimen omdat dit paste bij het bevredigen van zijn ego als locoburgemeester van de hoofdstad. Lodewijk Asscher is politicus met Nazi-achtige achtergrond en bloed van Semieten aan zijn handen.