U bent hier: Home / Topics / Rob Jetten

Rob Jetten

06-11-2023

De onzin van Rob Jetten

by De Gewone Man — last modified 06-11-2023 03:00
Opgeslagen onder:

Het stemadvies van de gewone man is om geen Rob Jetten te kiezen en niet te stemmen op D’66. Rob Jetten deugt niet. Voor geen meter. Dat hij op mannen valt speelt daarbij geen enkele rol. Het is vooral het chronische gebrek aan basiskennis. Basisfeit is nu eenmaal dat non-binair niet bestaat. Als het universum non-binair moest zijn viel het uit elkaar. Alles is binair. Plus en min. Yin en Yang. Zwart en wit. Dat zijn vaste patronen in de natuur waarmee Onze Lieve Heer orde schept in de onderliggende chaos.

Het is niet gepast in het openbaar zoals de gewone man gebruikelijk is te doen, thuis hangend op de bank met het toetsenbord op schoot, koude kletser bij de hand en de apenballen van de politici die 22 november 2023 op de kieslijsten staan, te razen en tieren als een temeier op alles wat voorbij komt. Geen enkele kwaliteit. Bij niemand.

Ook niet bij Thierry Baudet. Veel vorm. Weinig inhoud. Niet wat betreft Hiv en AIDS, niet wat betreft Co2, niet wat betreft de kinderbescherming. Niet wat betreft Sarc-Cov-2 en Corona. Dan te denken dat Rob Jetten homoseksueel is en zegt op te komen voor belangen van kwetsbaren. Rob Jetten veinst fatsoen. Net als de rest van D’66. Wat een farizeeërs. Stuk voor stuk. Daarbij steek Therry Baudet schril af.

Dingetje van D’66 die met een Palestijn getrouwd zou zijn en deelneemt aan het WEF, de vrouw van D’66 die niet spoort, weet helemaal niks van het conflict in Palestina want zij is van het WEF. De kwaadaardige-elite waarover niemand het heeft. In de politiek. Of neem bijvoorbeeld Rob Jetten die gewoon er bekend mee is dat bomen hun massa halen uit CO2. En ermee bekend kan zijn dat Thierry Baudet zich gewillig laat gebruiken door de media om links of rechtsom in het nieuws te komen. Is het niet met zijn paraplu dan wel met een non-binair wanende passief agressieve volwassen biseksueel die zichzelf geweldig vindt. De “D” van D’66 staat niet voor ‘democratie’. Die dirk drukt duidelijk dictatuur uit.

De “D” van democratie impliceert dat de uitvoerend personen die verantwoordelijk zijn voor het politiek domein enige verstand van zaken bezitten met betrekking tot basiskennis en basisfeiten. Dat toneelstukje bij de NOS met Brammetje de man die denkt non-binaire te zijn en zich de Vorst waant want hij laat zich aanspreken met hen, is een toneelstukje. Een hen is een kip. En hen wordt als aanspreekvorm in meervoud exclusief gebruikt voor de Koning. Al die LHGBTQ-figuren die aangesproken wensen te worden met hen kunnen in alle vriendelijkheid gewoon enorm de pip krijgen allemaal!

04-09-2023

AUB OOK NIET ROB JETTEN!

by De Gewone Man — last modified 04-09-2023 03:00
Opgeslagen onder:

Na de Klimaatpaus met Overgewicht moet ook D66 leider Rob Jetten het niet worden. Opgeleid aan de Radboud Universiteit. Een master en bachelor Public Administration. Dat is de universitaire studie waarbij de student leert alles te vergeten wat hij heeft geleerd op school en alleen nog te geloven in nepnieuws en desinformatie. Het masterprogramma in Bestuurskunde aan de Radboud Universiteit richt zich op het functioneren en de structuur van organisaties die verband houden met openbaar bestuur.

In de jaren vooraf zijn opleiding aan de Radboud Universiteit heeft D66 leider Rob Jetten biologieles op school gehad over de bloemetjes en de bijtjes. Net als de Klimaatpaus met Overgewicht heeft Rob Jetten kennelijk gespijbeld toen het onderwerp van de fotosynthese en CO2 voor het examen werd behandeld in de klas. Het leven als gewone man wordt er niet makkelijker van nu politici de basisfeiten en basiskennis die zij gehad hebben op school en delen met iedereen, niet respecteren. Met een strak gezicht stelt en beweert Rob Jetten dat CO2-uitstoot van mensen verantwoordelijk is voor klimaatverandering.

Iedereen met internet en een rekenmachine zoals Rob Jetten kan uitrekenen dat opwarming van de aarde niet kan worden veroorzaakt door de uitstoot van menselijk CO2 omdat deze hoeveelheid te klein daarvoor is vergeleken met de natuurlijk aanwezige hoeveelheid CO2 in de atmosfeer. De kans op bijdrage aan klimaatverandering door CO2 uitstoot door menselijk toedoen is te verwaarlozen. Messen en al hun vervoer en ondernemingen stoten zo weinig CO2 uit afgezet tegen de CO2 die reeds natuurlijk aanwezig is in de Atmosfeer dat het geen enkel significant verschil maakt. Personen die reductie van CO2 bepleiten werken feitelijk aan het voorbereiden van uithongering en vergassing van de wereldbevolking.