U bent hier: Home / Topics / Thierry Baudet

Thierry Baudet

06-11-2023

De onzin van Rob Jetten

by De Gewone Man — last modified 06-11-2023 03:00
Opgeslagen onder:

Het stemadvies van de gewone man is om geen Rob Jetten te kiezen en niet te stemmen op D’66. Rob Jetten deugt niet. Voor geen meter. Dat hij op mannen valt speelt daarbij geen enkele rol. Het is vooral het chronische gebrek aan basiskennis. Basisfeit is nu eenmaal dat non-binair niet bestaat. Als het universum non-binair moest zijn viel het uit elkaar. Alles is binair. Plus en min. Yin en Yang. Zwart en wit. Dat zijn vaste patronen in de natuur waarmee Onze Lieve Heer orde schept in de onderliggende chaos.

Het is niet gepast in het openbaar zoals de gewone man gebruikelijk is te doen, thuis hangend op de bank met het toetsenbord op schoot, koude kletser bij de hand en de apenballen van de politici die 22 november 2023 op de kieslijsten staan, te razen en tieren als een temeier op alles wat voorbij komt. Geen enkele kwaliteit. Bij niemand.

Ook niet bij Thierry Baudet. Veel vorm. Weinig inhoud. Niet wat betreft Hiv en AIDS, niet wat betreft Co2, niet wat betreft de kinderbescherming. Niet wat betreft Sarc-Cov-2 en Corona. Dan te denken dat Rob Jetten homoseksueel is en zegt op te komen voor belangen van kwetsbaren. Rob Jetten veinst fatsoen. Net als de rest van D’66. Wat een farizeeërs. Stuk voor stuk. Daarbij steek Therry Baudet schril af.

Dingetje van D’66 die met een Palestijn getrouwd zou zijn en deelneemt aan het WEF, de vrouw van D’66 die niet spoort, weet helemaal niks van het conflict in Palestina want zij is van het WEF. De kwaadaardige-elite waarover niemand het heeft. In de politiek. Of neem bijvoorbeeld Rob Jetten die gewoon er bekend mee is dat bomen hun massa halen uit CO2. En ermee bekend kan zijn dat Thierry Baudet zich gewillig laat gebruiken door de media om links of rechtsom in het nieuws te komen. Is het niet met zijn paraplu dan wel met een non-binair wanende passief agressieve volwassen biseksueel die zichzelf geweldig vindt. De “D” van D’66 staat niet voor ‘democratie’. Die dirk drukt duidelijk dictatuur uit.

De “D” van democratie impliceert dat de uitvoerend personen die verantwoordelijk zijn voor het politiek domein enige verstand van zaken bezitten met betrekking tot basiskennis en basisfeiten. Dat toneelstukje bij de NOS met Brammetje de man die denkt non-binaire te zijn en zich de Vorst waant want hij laat zich aanspreken met hen, is een toneelstukje. Een hen is een kip. En hen wordt als aanspreekvorm in meervoud exclusief gebruikt voor de Koning. Al die LHGBTQ-figuren die aangesproken wensen te worden met hen kunnen in alle vriendelijkheid gewoon enorm de pip krijgen allemaal!

30-10-2023

De paraplu van Baudet

by De Gewone Man — last modified 30-10-2023 03:00
Opgeslagen onder:

Wedden dat Thierry Baudet zich heeft laten slaan met zijn eigen paraplu. Journalist Chris Klomp onthult op Twitter/X dat Forum voor Democratie tonnen EURO’s uitgeeft aan beveiliging. Hoe kan de beveiliging van Baudet zó falen dat Baudet zijn paraplu voor zijn hoofd krijgt. Het was een campagnestunt van Baudet die daarmee de aandacht op zich vestigt.

Thierry Baudet schijnt meer bij de elite te horen dan verondersteld gezien zijn maatschappij kritiek.

Zijn held is de grote zionistische leider Theodor Herzl.

U weet wel, de beroemde journalist die op de idee kwam van de vestiging van een Joodse staat in Palestina.

Thierry Baudet is zeer talentvol. Hij is historicus en jurist. Gepromoveerd bovendien en speelt piano. Zeer creatief en intelligent.

En gedistingeerd en gesoigneerd. Hij koketteert ermee, de schavuit.

Thierry Baudet for president is misschien niet eens zo’n gek idee.

Lekker internationaal bonden met Donald Trump en de leftover van de Kennedy dynast.

Zal iedereen zien hoe snel het vrede is in Oekraïne en met Rusland.

Nederland en Rusland hebben een lange geschiedenis met elkaar weet Thierry Baudet.

20-11-2020

Thierry Baudet kluns of gevaarlijk

by De Gewone Man — last modified 20-11-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Thierry Baudet heeft ontegenzeggelijk talenten. Anders was hij niet de leider van Forum voor Democratie. Hij heeft de looks. Spreekt zijn talen. En hij heeft geschiedenis en rechten gestudeerd. Hij is zelfs dr. Dit betekent dat hij meer heeft gestudeerd dan de gemiddelde academicus. Bovendien speelt hij piano. Onlangs is een video met inbreng in de 2e Kamer van Wybren van Haga over mondkapjes, verwijderd van YouTube. Thierry Baudet verontwaardigd. En roept iedereen op hem te stemmen want hij wil “een anti-censuurwet voor behoud vrije internet”. Had Thierry Baudet echt geschiedenis gestudeerd en niet herkauwd wat hem is voorgeschoteld dan had hij begrepen wat er aan de hand is allemaal.

De Coronamaatregelen zijn het werk van de beweging van de held van Geert Wilders. Deze held is een atheistische journalist die te Basel 1897 de beweging heeft opgericht die de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust heeft bewerkstelligd ten behoeve van oppermacht voor de vrienden van Big Tech. YouTube, Facebook, Twitter, de NOS, allemaal nemen ze bewust deel aan het opzettelijk stelselmatig bedriegen van burgers en bestuur in het belang van de beweging van de held van Geert Wilders. Deze journalist die is gestorven in 1904 was ook de held van Adolf Eichmann.

Historicus Thierry Baudet kan dit allemaal weten want de objectieve feiten blijken uit de authentieke documenten die worden bewaard in de bibliotheken van de faculteiten waar Thierry Baudet zijn doctoraal geschiedkunde met vlag en wimpel heeft gehaald. Het is een beetje vervelend allemaal voor bepaalde personen waarmee vooral juist de Joden worden bedoeld dat historicus Thierry Baudet met zijn pretenties de hele tijd zo verdomd weinig historisch besef bezit. Of Baudet bezit dit besef wel en zwijgt bewust over wat gezegd moet worden over de helden van Geert Wilders in relatie tot de Tweede Wereldoorlog, de Holocaust en de Coronamaatregelen.

25-09-2016

Aangifte tegen Thierry Baudet

by De Gewone Man — last modified 25-09-2016 20:10

Nu Thierry Baudet van GeenPeil met zijn Forum voor Democratie wil deelnemen aan de verkiezingen voor de Tweede Kamer maart 2017 is het leuk te openbaren op verkiezingen.nl dat 15 december 2015 aangifte is gedaan tegen GS Media B.V. (GeenStijl), Stichting 1 juni 2005 (het Burgercomité EU) en Stichting Forum voor Democratie in verband met terrorisme gerelateerd bedrog. Tot op heden heeft de aangever geen idee wat de stand is.

Vermoeden bestaat dat de voortgang afhankelijk is van de beklagzaken die 19 januari 2015 en 20 juni 2015 zijn gedaan tegen respectievelijk Geert Wilders en GeenStijl c.s. in verband met ernstige feiten die strafbaar zijn gesteld met levenslang. Hangt samen met het Wildersproces uit 2010/2011 toen is geprobeerd Wilders te laten aanhouden in verband met misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten. Bij GeenStijl wordt nog gelachen om het optreden.

Thierry Baudet is van het soort jurist wat zijn bul gebruikt als splijtzwam van de democratie. Mr. dr. Thierry Baudet is een staatsrechtelijk onbenul of de meest laffe oplichter op aarde. Thierry Baudet is van het soort academicus wat van wegkijken, onopmerkzaamheid en deskundigheid veinzen, beroep en gewoonte maakt. Mr Thierry Baudet voert de tekens dr als onderscheiding waarmee hij aangeeft een zeer geleerd jurist te zijn die zich dokter noemen mag. 

Mr. dr. Thierry Baudet heeft op internet nog altijd niet de informatie gevonden waaruit blijkt dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort. Mr. dr. Thierry Baudet moet zich zijn toekomst overpeinzend afvragen of de Twin Towers ook waren ingestort wanneer de torens met de snelheid van de vliegtuigen op stilstaande Boeings waren geknald. Kan natuurlijk niet want Twin Towers kunnen niet vliegen, alleen omdat natuurkundig actie een tegenovergestelde reactie levert kan het ook omgedraaid worden.

Iedereen kan zich bedenken dat wanneer twee Twin Towers met een rot snelheid op twee stilstaande Boeings waren geknald de vliegtuigen waren verpulverd. Vliegtuigen die verpletteren tegen de gebouwen en brandend op straat storten is wat iedereen had moeten zien met de Boeings die met een rot snelheid tegen de stalen gebouwen zijn geknald. De toren van de Twin Towers waren van staal.  Thierry Baudet wil dit niet weten. Hij profiteert van het terrorisme, en bedenkt zijn deelname aan referendumbedrog met het kennelijke oogmerk Oekraïne en de EU en dus Europa in problemen te brengen.

Thierry Baudet en Jan Roos schuren aan tegen Wilders. Dat is direct te zien aan de verbanden tussen de misdrijven die zij kennelijk in vereniging begaan, en hun optreden in de media. Daarbij het saillante detail opgemerkt dat de helden van Wilders de initiatiefnemers blijken te zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust en dat journalisten van de Telegraaf in 1924 reeds hielpen met verspreiding van de plannen en na de oorlog liegen over de aard van de daders waarmee ze al sinds 1924 bekend zijn – en dat GeenStijl van de Telegraaf Media Groep is, en dat Jan Roos dus in zijn vorige betrekking werkte als liegende verslaggever namens de Nazi's.

Foto rtlnieuws