U bent hier: Home / Topics / VSN

VSN

02-12-2020

Mordechay Krispijn gecontroleerde oppositie

by De Gewone Man — last modified 02-12-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Hilfe! Mordechay Krispijn van Viruswaarheid gaat de politiek in voor de partij waarvan zijn vrouwtje de voorzitter is. Nu vindt hij het tijd. Niet vreemd want Bas Philippini is tweede man en straks gaat die er met zijn prooi vandoor. Vrij en Sociaal heet zijn partij. Laat ze links liggen. Die kwasten verraden iedereen al vanaf het begin van de crisis. Eindeloos veel rechtszaken die ze doelbewust verliezen en waarbij ze het kennelijk opzettelijk moeilijk maken voor anderen om de pandemie van het virus te bezweren.

De hele club van Viruswaarheid die nu via Vrij en Sociaal aan de verkiezingen deelneemt heeft het steeds over de feiten die niet belangrijk zijn. De mondkapjes. De anderhalve meter. Het recht om een feestje te vieren.

Het enige wat echt van belang is in verband met Corona is dat er gewoon goedkope goedwerkende geneesmiddelen bestaan die 15 Euro kosten per kuur en vrijwel 100% kans geven op genezing binnen vijf dagen. Die vaccins zijn helemaal niet nodig. Op de IC liggen ook niet. Die hele viruswaanzinnige club communiceert dat geen enkele keer. Zo nu en dan wordt het terloops genoemd. En het betrekt de huisarts die het recept heeft in een kort geding tegen YouTube wat wordt verloren waardoor het verhaal over de succesvolle veilige en goedkope geneesmiddelen onvoldoende de wereld in wordt geholpen.

De lieden van Viruswaarheid zijn vanaf het begin op de hoogte gebracht van wat er speelt allemaal en dat het verstandig is een bepaalde professionele werkwijze te kiezen omdat de vorm waarmee georganiseerde misdaad bij de Overheid bestreden wordt dwingend is. Die jurist Jeroen Pols van Viruswaarheid kan dat allemaal weten want hij is cum laude afgestudeerd op strafrecht. Viruswaarheid wil de waarheid niet vertellen omdat ze denken dat het publiek het niet aankan. Hebben ze letterlijk gezegd. Meerdere keren. Viruswaarheid heeft niks anders gedaan dan de oplossing voor bestrijding van de pandemie van het virus uitstellen. Die Mordechay Krispijn houdt ook al bijna een jaar lang steeds het zelfde ingestudeerde NLP verkoop praatje wanneer hij kritiek krijgt op zijn gepruts. Die Morry vindt dat hij het in de politiek heel wat beter zal doen dan andere Kamerleden. De man bakt er nu al niks van. Hij heeft helemaal niks bereikt.

02-11-2020

Vrij en Sociaal Nederland laat u barsten

by De Gewone Man — last modified 02-11-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Vrij en Sociaal Nederland is een spin-off van Viruswaarheid, voorheen Viruswaanzin. Met in de hoofdrol Anna Zeven en Bas Filippini. Viruswaarheid beweerde steeds dat het niet aan politiek doet. Dat is te zien. De frontvrouw en vriendin van frontman Mordechay Krispijn van de Viruswappies met zijn mooie Joodse naam is nu bestuursvoorzitter van Vrij en Sociaal Nederland en staat als nummer twee op de lijst. Stem niet op Vrij en Sociaal Nederland. De deelnemers aan deze partij hebben u al laten vallen als een baksteen in verband met de pandemie van het Coronavirus.

Anna Zeven was het meisje wat onnavolgbaar de Zoom video’s van Viruswaarheid aan elkaar praatte en de kijkers hun zegje liet doen. Viruswaarheid en dus Anna Zeven beweren dat ze een oplossing willen voor de Coronaatregelen. Daarom dat Viruswaarheid een klein kapitaal bij elkaar heeft gesprokkeld van donateurs om te procederen en acties uit te voeren. Zoals iedereen weet heeft Viruswaarheid talloze rechtszaken gevoerd en die allemaal voorspelbaar verloren. Daarmee heeft Viruswaarheid en dus Anna Zeven de oplossing voor bestrijding van de pandemie van het virus geen millimeter dichterbij gebracht. Terwijl het ook anders had gekund.

Viruswaarheid en dus Anna Zeven laten steeds slachtoffers van de Coronacrisis aan het woord. En ze laten na nadrukkelijk en herhaaldelijk te benoemen dat het Zelenko-protocol en de adviezen van huisarts Rob Elens van zelfzorgcovid9.nl de oplossing zijn voor de bestrijding van de pandemie van het virus. Viruswaarheid en dus Anna Zeven hebben het daarover steeds niet. De rechtszaken die het heeft gevoerd rond de gezondheidsadviezen van huisarts Rob Elens waren tegen YouTube en Facebook en hebben bevestigd dat de mening van huisarts Rob Elens mag worden gecensureerd.

Viruswaarheid en dus Anna Zeven heeft geen enkele zaak gevoerd over het eenvoudige feit dat de Coronamaatrefelen onrechtmatig zijn omdat de burgerbevolking wordt afgehouden van de geneesmiddelen die het virus doeltreffend bestrijden. Er bestaan gewoon geneesmiddelen tegen het Cornavirus. Daarover heet Viruswaarheid het slechts sporadisch terwijl dat juist de kern is van de kwestie. Het enige wat van belang is in verband met het Coronavirus en de maatregelen is dat er goed werkende veilige en goedkope geneesmiddelen bestaan die niet verboden zijn en waar huisartsen toegang toe hebben en die gewoon elke dag bij iedereen met Covid-klachten kunnen worden ingezet waardoor de Coronaatregelen onnodig zijn.

Anna Zeven heeft het er niet over terwijl ze wel beroepshalve voedingsadviezen af voordat ze besloot de politiek in te gaan. Zowel Anna Zeven als Mordechay Krispijn als de anderen van Viruswaarheid is gedetailleerd geïnformeerd over hoe zij de burgerbevolking van dienst kunnen zijn en ze weigeren keer op keer die feiten te benoemen en die maatregelen te nemen die het belangrijkst zijn. Daarmee laat Anna Zeven zien geen prioriteiten te kunnen stellen en dat ze niet in staat is hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden. Alles bij elkaar genomen bevestigt Anna Zeven wat veel mensen zijn gaan denken namelijk dat ze deelneemt aan een vorm van gecontroleerde oppositie. Een stem op Vrij en Sociaal Nederland is een stem op de gevestigde politiek.