U bent hier: Home / Topics / VVD

VVD

20-11-2023

Gewone man kiest VVD

by De Gewone Man — last modified 20-11-2023 03:00
Opgeslagen onder:

Een stem op de VVD is een stem op de gewone man. Henk en Ingrid worden het best vertegenwoordigd als burgers in de democratische rechtsstaat door de VVD. Ook de gewone man is het niet altijd eens met de VVD. Hoeft ook niet. Beter is niet te krijgen. De rest is helemaal hopeloos. Minister van Justitie Dilan Yeşilgöz-Zegerius van de VVD blijkt het veel beter gedaan te hebben dan deskundigen aanvankelijk vreesden omdat ze geen enkele juridische achtergrond bezit. Bovenverwachting goed. Waarom zou een vrouw van Turkse afkomst geen minister-president kunnen zijn? Genoeg Nederlanders die in Ankara de orde willen bepalen.

Geert Wilders en Thierry Baudet zijn het gewoon niet. Wilders kan grappig uit de hoek komen alleen hij neemt het niet zo nauw met grondrechten. Thierry Baudet heeft gezegd dat het drama in New York, 9/11, een ‘inside job’ is. Ook heeft Thierry Baudet gezegd dat de maanlanding niet heeft plaatsgevonden. Gekker kan natuurlijk niet. Complottheorieën ondermijnen de samenleving blijkt uit rapportages van de AIVD. Iedereen heeft de vliegtuigen in de torens van de Twin Torens zien boren en de mannetjes op de maan zien staan. Bovendien haalt Thierry Baudet zeer vreemde capriolen uit om in de aandacht te komen. Zo heeft hij zich laatst laten slaan met zijn paraplu voor ‘media attention’.

Dus de VVD. Toen Mark Rutte van het toneel verdween als zijn opvolger was de gewone man moedeloos en ten einde raad. Zonder Mark Rutte zijn de verkiezingen niet leuk meer. ‘Four more years’, kan nog altijd indien de meerderheid ermee instemt dat Mark Rutte zijn volgende kabinet formeert. In de democratische rechtsstaat is het niet vereist dat de minister-president zich verkiesbaar heeft gesteld voor het lidmaatschap van de Tweede Kamer als lijsttrekker en gedroomd presidentskandidaat. De informateur en de formateur kunnen door de nieuwe Tweede Kamer worden geïnformeerd dat het graag Mark Rutte nog een aantal jaar heeft als minister-president en voorzitter van de ministerraad.

14-07-2020

Kies de Kwispelende Labrador

by De Gewone Man — last modified 14-07-2020 13:05
Opgeslagen onder:

De Kwispelende Labrador vraagt zich in het Algemeen Dagblad af of hij nog eens vijf jaar als premier en voorman van de VVD zou willen doorgaan. De Gewone Man adviseert iedereen bij de volgende verkiezingen op Mark Rutte te stemmen. In Nederland is niemand anders die dit werk beter doet dan hij.

Het CDA heeft geen kwaliteiten. En de rest is nog een grotere hoop ellende.  Natuurlijk, Mark Rutte doet dingen ook niet goed. En de VVD is net zo’n pruts partij als rest.

Van al het slechte waaruit kan worden gekozen is de Kwispelende Labrador de beste om op te stemmen. Wat dat betreft is het jammer dat Mark Rutte lid is van de VVD. En dat niet louter op de persoon kan worden gestemd.

Beweerd wordt dat Mark Rutte ‘enorm’ grote handen heeft. Iedereen weet wat wordt gezegd over mannen met grote handen. Die weten van aanpakken

Foto Alex van Eck

12-03-2017

Stem Mark Rutte

by De Gewone Man — last modified 12-03-2017 10:50
Opgeslagen onder:

Mark Rutte is de minst slechte keuze. Van alle corrupte politici binnen en buiten de Tweede Kamer heeft Mark Rutte de beste papieren. Geert Wilders is geen optie omdat hij samenwerkend met GeenStijl reeds succesvol een aanslag heeft gepleegd op Nederlandse en NATO militairen in Afghanistan door een bermbom op afstand af te laten gaan. De rest heeft het er niet over en verzwijgt ook dat de helden van Wilders de grote initiators zijn van het bombardement op Rotterdam.

Mark Rutte als historicus in het Torentje moet de feiten respecteren en erkennen dat uit de publicaties van de helden van Wilders inderdaad blijkt dat zij in ieder geval sinds 1897 officieel de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust hebben voorbereid. Feiten die relevant zijn voor de kiezer om te weten bij het bepalen van de keuze voor de leider die het land de komende vier jaar moet regeren als minister president en minister van Algemene Zaken. 

Ook de partijen die nog niet zijn vertegenwoordigd in de Tweede Kamer zijn geen optie want deze partijen zullen niet de strafvervolging van oorlogsmisdaden, het terrorisme internationale en de internationale misdrijven van de Nederlandse politiek en journalistiek sinds Balkenende I op de agenda zetten. Daardoor maken zij zich medeplichtig aan deze misdrijven. Ook omdat uit de Rechtspraak blijkt dat dit soort misdrijven juist worden begaan met passieve of actieve betrokkenheid van een 'state machinery' en dus ambtenaren.

Mark Rutte is vanzelfsprekend een van de leiders in de Westerse politiek die zijn macht misbruikt en zijn bevoegdheden schendt om straffeloos zijn terroristische en internationale misdrijven te kunnen blijven begaan. Desondanks is Mark Rutte de beste keuze. Mark Rutte zal afgezet tegen alle andere aan de verkiezing deelnemende personen het minst slecht presteren als Minister-president. Zelfs de Dierenpartij of GroenLinks zijn geen optie. Ook de clubs van Marianne Thieme en Jesse Klaver hebben niks ondernomen tegen de opzichtige terroristische en internationale misdrijven van de collega's in het parlement terwijl handelen hun ambtsplicht is.

Sommige personen zullen beweren dat een stem op Mark Rutte ook een stem is op de pedofielen van de VVD die op grote schaal Nederlandse minderjarigen op weerzinwekkende wijze misbruiken, zelfs tot de dood erop volgt. Een stem op Mark Rutte geeft deze groep criminele leden van de VVD de indruk dat hun misdrijven democratisch gelegitimeerd zijn of anderszins geen kwaad kunnen. Voor opsporing en vervolging van deze extreme vorm van georganiseerde criminaliteit door leden van de VVD is het beter dat het opvalt dan dat de misdadigers zich naar de achtergrond begeven omdat ze door de kiezers zijn weggestemd.

09-02-2017

Stem niet op vrouwen

by De Gewone Man — last modified 09-02-2017 21:25
Opgeslagen onder:

Stem niet op vrouwen. De emancipatie heeft niks dan ellende gebracht. Kijk naar de Minister van Defensie. Blondje met secretaresse opleiding die de troepen de ondergang tegemoet leidt met haar politieke werk. Of neem Hitlarry Killton. De vrouw van Bill die recent in Amsterdam op bezoek was. Deze vrouw heeft het bloed van honderdduizenden zo niet miljoenen Semieten aan de handen en dan maakt geëmancipeerd Nederland zich druk om de pussies die Donald Trump grabt.

Vrouwen in het bestuur, bloed aan de muur. Wat te denken van krullenbol Femke Halsema die nu de journalist uithangt voor De Correspondent. In al de jaren dat de minister van Defensie terrorisme en internationale misdrijven van the Coalition in moslimlanden help realiseren is zij stil over deze misdaad van haar vrouwelijke collega in de politiek.

Gelijke behandeling blijkt voor veel vrouwen in te houden dat zij zich net als hun mannelijke evenknieën als beesten gedragen. Vrouwen zijn niet minder misdadig dan mannen. Vrouwen aan de top heeft voor de vrede en veiligheid geen enkele positieve verandering gebracht. Welbeschouwd zijn de effecten van vrouwen op de arbeidsmarkt alleen negatief. Kinderen moeten steeds jonger elders worden opgevangen en missen daardoor de moederband waardoor ze zich makkelijker tot de verkrachters en moordenaars van morgen ontwikkelen.

Ouderwetse verhoudingen waarbij mannen aan de arbeid gaan om het huishoudgeld te verdienen en vrouwen thuis voor de kinderen en de huishouding zorgen is vele keren beter voor de maatschappelijke ontwikkeling van de jeugd dan de opvangtehuizen waar het kroost dagelijks risico loopt belaagd en geroofd te worden door zogenoemde 'Demmink squads' die ten titel van Kinderbescherming zicht willen op de kleine.

Vrouwen in de politiek leidt bij het zwakkere geslacht tot de kennelijke dwaling dat van hen niet meer wordt verwacht dan van hun mannelijke concurrenten. Dat mannen klootzakken zijn is algemeen bekend. Dat vrouwen ook zo zijn is de teleurstelling in de emancipatie die van vrouwen halve mannen maakt die je niet als kerel bij hun foef mag grabben want dat is seksistisch.