U bent hier: Home / Vrij en Sociaal Nederland laat u barsten

Vrij en Sociaal Nederland laat u barsten

by De Gewone Man — last modified 02-11-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Vrij en Sociaal Nederland is een spin-off van Viruswaarheid, voorheen Viruswaanzin. Met in de hoofdrol Anna Zeven en Bas Filippini. Viruswaarheid beweerde steeds dat het niet aan politiek doet. Dat is te zien. De frontvrouw en vriendin van frontman Mordechay Krispijn van de Viruswappies met zijn mooie Joodse naam is nu bestuursvoorzitter van Vrij en Sociaal Nederland en staat als nummer twee op de lijst. Stem niet op Vrij en Sociaal Nederland. De deelnemers aan deze partij hebben u al laten vallen als een baksteen in verband met de pandemie van het Coronavirus.

Anna Zeven was het meisje wat onnavolgbaar de Zoom video’s van Viruswaarheid aan elkaar praatte en de kijkers hun zegje liet doen. Viruswaarheid en dus Anna Zeven beweren dat ze een oplossing willen voor de Coronaatregelen. Daarom dat Viruswaarheid een klein kapitaal bij elkaar heeft gesprokkeld van donateurs om te procederen en acties uit te voeren. Zoals iedereen weet heeft Viruswaarheid talloze rechtszaken gevoerd en die allemaal voorspelbaar verloren. Daarmee heeft Viruswaarheid en dus Anna Zeven de oplossing voor bestrijding van de pandemie van het virus geen millimeter dichterbij gebracht. Terwijl het ook anders had gekund.

Viruswaarheid en dus Anna Zeven laten steeds slachtoffers van de Coronacrisis aan het woord. En ze laten na nadrukkelijk en herhaaldelijk te benoemen dat het Zelenko-protocol en de adviezen van huisarts Rob Elens van zelfzorgcovid9.nl de oplossing zijn voor de bestrijding van de pandemie van het virus. Viruswaarheid en dus Anna Zeven hebben het daarover steeds niet. De rechtszaken die het heeft gevoerd rond de gezondheidsadviezen van huisarts Rob Elens waren tegen YouTube en Facebook en hebben bevestigd dat de mening van huisarts Rob Elens mag worden gecensureerd.

Viruswaarheid en dus Anna Zeven heeft geen enkele zaak gevoerd over het eenvoudige feit dat de Coronamaatrefelen onrechtmatig zijn omdat de burgerbevolking wordt afgehouden van de geneesmiddelen die het virus doeltreffend bestrijden. Er bestaan gewoon geneesmiddelen tegen het Cornavirus. Daarover heet Viruswaarheid het slechts sporadisch terwijl dat juist de kern is van de kwestie. Het enige wat van belang is in verband met het Coronavirus en de maatregelen is dat er goed werkende veilige en goedkope geneesmiddelen bestaan die niet verboden zijn en waar huisartsen toegang toe hebben en die gewoon elke dag bij iedereen met Covid-klachten kunnen worden ingezet waardoor de Coronaatregelen onnodig zijn.

Anna Zeven heeft het er niet over terwijl ze wel beroepshalve voedingsadviezen af voordat ze besloot de politiek in te gaan. Zowel Anna Zeven als Mordechay Krispijn als de anderen van Viruswaarheid is gedetailleerd geïnformeerd over hoe zij de burgerbevolking van dienst kunnen zijn en ze weigeren keer op keer die feiten te benoemen en die maatregelen te nemen die het belangrijkst zijn. Daarmee laat Anna Zeven zien geen prioriteiten te kunnen stellen en dat ze niet in staat is hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden. Alles bij elkaar genomen bevestigt Anna Zeven wat veel mensen zijn gaan denken namelijk dat ze deelneemt aan een vorm van gecontroleerde oppositie. Een stem op Vrij en Sociaal Nederland is een stem op de gevestigde politiek.

Share |

Permalinks