U bent hier: Home / Opinie / Stem niet op vrouwen

Stem niet op vrouwen

by De Gewone Man — last modified 09-02-2017 21:25
Opgeslagen onder:

Stem niet op vrouwen. De emancipatie heeft niks dan ellende gebracht. Kijk naar de Minister van Defensie. Blondje met secretaresse opleiding die de troepen de ondergang tegemoet leidt met haar politieke werk. Of neem Hitlarry Killton. De vrouw van Bill die recent in Amsterdam op bezoek was. Deze vrouw heeft het bloed van honderdduizenden zo niet miljoenen Semieten aan de handen en dan maakt geëmancipeerd Nederland zich druk om de pussies die Donald Trump grabt.

Vrouwen in het bestuur, bloed aan de muur. Wat te denken van krullenbol Femke Halsema die nu de journalist uithangt voor De Correspondent. In al de jaren dat de minister van Defensie terrorisme en internationale misdrijven van the Coalition in moslimlanden help realiseren is zij stil over deze misdaad van haar vrouwelijke collega in de politiek.

Gelijke behandeling blijkt voor veel vrouwen in te houden dat zij zich net als hun mannelijke evenknieën als beesten gedragen. Vrouwen zijn niet minder misdadig dan mannen. Vrouwen aan de top heeft voor de vrede en veiligheid geen enkele positieve verandering gebracht. Welbeschouwd zijn de effecten van vrouwen op de arbeidsmarkt alleen negatief. Kinderen moeten steeds jonger elders worden opgevangen en missen daardoor de moederband waardoor ze zich makkelijker tot de verkrachters en moordenaars van morgen ontwikkelen.

Ouderwetse verhoudingen waarbij mannen aan de arbeid gaan om het huishoudgeld te verdienen en vrouwen thuis voor de kinderen en de huishouding zorgen is vele keren beter voor de maatschappelijke ontwikkeling van de jeugd dan de opvangtehuizen waar het kroost dagelijks risico loopt belaagd en geroofd te worden door zogenoemde 'Demmink squads' die ten titel van Kinderbescherming zicht willen op de kleine.

Vrouwen in de politiek leidt bij het zwakkere geslacht tot de kennelijke dwaling dat van hen niet meer wordt verwacht dan van hun mannelijke concurrenten. Dat mannen klootzakken zijn is algemeen bekend. Dat vrouwen ook zo zijn is de teleurstelling in de emancipatie die van vrouwen halve mannen maakt die je niet als kerel bij hun foef mag grabben want dat is seksistisch.

Share |

Permalinks

gearchiveerd onder: VVD, Jeanine Hennis