U bent hier: Home / About

About

door redactie — Laatste wijziging: 08-01-2021 17:25
Hét Goede Nieuws™ op goedenieuws.nl is hét platform voor vrije meningsuiting, journalistiek en media. Het wordt gefaciliteerd door Goede Media Groep B.V. te Amsterdam (kvk 80841724).

Eindelijk hét Goede Nieuws™. De bron met hét Goede Nieuws™ De informatie die u nergens anders hoort, ziet of leest. Nieuws wat relevant is. Voor u, de club, onderneming. De site met nieuws, inzichten en het overzicht. Onafhankelijk. Fair. Met eerbied voor de waarheid en het recht van het publiek op waarheid. Journalistiek met inhoud. En publicisten met reputatie. Naast vanzelfsprekend hét Goede Nieuws™ ook columns, opinie, discussie én vertier.

Voor het publiek

Hét Goede Nieuws™ is er voor het publiek. Om te informeren, te prikkelen en te debatteren. Het publiek zit op het nieuws. Leest en draagt bij. Is verzekerd van informatie die er toe doet.

Voor de journalist

Eindelijk ook een platform waarmee journalisten echt aan het werk kunnen. Hét Goede Nieuws™ begrijpt wat journalisten nodig hebben. Om te onderzoeken, publiceren, het publiek de feiten voor te houden en de discussie aan te gaan. Op hét Goede Nieuws™ is elke journalist en publicist de eigen baas. Eigen redactie over eigen werk. Met de nodige gereedschappen om op afstand het publiek te informeren en diepgaand samen te werken met collega's.

Inspiratie

Hét Goede Nieuws™ is geïnspireerd op de Code van Bordeaux. De Code van Bordeaux werd in april 1954 in Bordeaux in Frankrijk opgesteld tijdens een congres van The International Federation of Journalists. De journalisten en publicisten op hét Goede Nieuws™ op goedenieuws.nl zijn onafhankelijk. Zij bepalen zélf hun inhoud. Ze zijn niet gebonden aan redactionele keuzes van hét Goede Nieuws™ op goedenieuws.nl. Goede Media Groep B.V. faciliteert en heeft geen betrokkenheid bij of bemoeienissen met de content op hét Goede Nieuws™ op goedenieuws.nl.

Share |

Permalinks